Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] My blog in IE looks like a nuclear disaster!


  #1  
Old Feb 14, 2011, 06:39 AM
Innocent's Avatar
Innocent
 
92 posts · Jan 2011
WP 3.4.2 Atahualpa 3.7.9
I never use IE and installed it only yesterday just to check how is my site looking, only to find out that my blog looks like a pile of crap.

Help, please!

Last edited by Innocent; Feb 14, 2011 at 07:36 AM. Reason: IE, blog
  #2  
Old Feb 14, 2011, 07:03 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
It doesn't look much better in Safari and even firefox has it's issues. 3 browsers, three different looks.

Looking at the source, it looks like you have style sheets imbedded in the posts and other issues.

Disable all your plugins and take a look. then add them in one at a time and see if they are causing the issues.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Feb 14, 2011, 07:23 AM
Innocent's Avatar
Innocent
 
92 posts · Jan 2011
WP 3.4.2 Atahualpa 3.7.9
Funny, I use Chrome and Firefox and everything looks perfectly OK.
I'll see what comes out of plugins.
  #4  
Old Feb 14, 2011, 07:36 AM
Innocent's Avatar
Innocent
 
92 posts · Jan 2011
WP 3.4.2 Atahualpa 3.7.9
It was Display Widgets plugin, thanks a lot juggledad!
  #5  
Old Feb 20, 2011, 10:02 AM
Innocent's Avatar
Innocent
 
92 posts · Jan 2011
WP 3.4.2 Atahualpa 3.7.9
I checked with Display Widget author and she advised me to check if widget works with other themes and it really works, so it is a conflict between Atahualpa and DW, not DW error.
Too bad for this is the most wonderful widget plugin :/

Last edited by Innocent; Feb 20, 2011 at 10:05 AM.
  #6  
Old Feb 20, 2011, 02:10 PM
Innocent's Avatar
Innocent
 
92 posts · Jan 2011
WP 3.4.2 Atahualpa 3.7.9
Well, same goes for other widget plugins. My problem is not resolved, don't know what to do, styling widgets messes up my sidebars and center content completely.

EDIT:

Further investigation reveals that when I have an empty left sidebar page shows as it should be.

Last edited by Innocent; Feb 20, 2011 at 02:20 PM.
  #7  
Old Feb 20, 2011, 02:24 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What were you putting in the left sidebar?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Feb 20, 2011, 02:25 PM
Innocent's Avatar
Innocent
 
92 posts · Jan 2011
WP 3.4.2 Atahualpa 3.7.9
I just found out! The problem was the widget with a form in it!

This is the code of the form:

Code:
<img src="http://kteis.com/wp-content/uploads/2011/02/KteisBelfry.png" alt="" />
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en-CA" lang="en-CA">

<head>

  <title>[CSS] Customize your form with CSS - part 1</title>
  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
	
  <style type="text/css">
  <!--
    input
{
color: #A9A9A9;
background: #000000;
border: 2px solid #1F1F1F
}

.submit input
{
color: #000;
background: #ffa20f;
border: 2px outset #d7b9c9
width: 100px;} 
  </style>

</head>

<body>
<form action='http://madmimi.com/signups/subscribe/21647' method='post'>
<div><center><label for='signup_email'><center>email</center></label><br /><input id='signup_email' name='signup[email]' type='text' /><br /><input name='commit' class='button' type='submit' value='sign up' <p><center>for newsletter</center></p></center>
</div>
</form>

</body>
</html>
Oh, this is relieving!

EDIT:

I removed the styling and now it is ok in all browsers.

Last edited by Innocent; Feb 20, 2011 at 02:31 PM.

Bookmarks

Tags
blog, display widgets

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re-Direct Blog Title Link To Another Page of Blog ClearStreams Header configuration & styling 2 Aug 12, 2010 06:34 PM
[SOLVED] Blog Home Page and Blog Archive Not Accepting Specified Menu c12281 Sidebars & Widgets 5 Aug 3, 2010 06:32 PM
I've made a second blog. Can I import all of my theme settings from my other blog? X-Evolutionist Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Mar 5, 2010 08:38 PM
[SOLVED] Adding borders to sides of blog with blog centred in middle of page rhymes Page & Category Menu Bars 1 May 16, 2009 12:38 AM
Does using this theme still treat my Wordpress blog like a blog or website? rhymes Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Apr 25, 2009 01:07 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.