Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

New Upgrade Loads 2 Headers


  #1  
Old Feb 7, 2011, 11:56 AM
cltaylor
 
11 posts · Sep 2009
I recently loaded the lastest Atahualpa version and now it's loading 2 headers with the old logo and can't see my custom logo (although I have it loaded in /images and /images/header because

Can any one see the fix for this please?

Cathy
  #2  
Old Feb 7, 2011, 11:59 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
it would help to know the url.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Feb 7, 2011, 12:00 PM
runnerb0y
 
67 posts · Nov 2010
I've seen what I think to be this same issue.

In the ATA--> Style & Edit Header Area --> Configure Header Area...

Make sure there is only one reference to %image in that field.
  #4  
Old Feb 7, 2011, 12:15 PM
cltaylor
 
11 posts · Sep 2009
Sorry, I meant to include the URL:

http://www.ouryogablog.com


I tried the configuration area, it defaults with %pages %logo %bar1 %image %bar2
I removed the last 2, but it made no difference
  #5  
Old Feb 7, 2011, 01:15 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
go to ato->export/import setting and export your settings and attach them to a reply (use the paper clip icon)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Feb 7, 2011, 04:22 PM
cltaylor
 
11 posts · Sep 2009
OK, I have attached the exported settings file
Attached Files
File Type: txt ata-ouryogablogcom-20110207.txt (16.0 KB, 691 views)
  #7  
Old Feb 7, 2011, 08:13 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
You ha ve
HTML Code:
%pages %logo %bar1 %image %bar2
in your "configure Header Area' option
The %logo will display the image you have specified in the 'Show Logo Image?'
the %image will display the images in the atahualpa/images/header folder.

Now I see you have copied the 'header6.jpg' to your images folder and have chosen it as the Logo Image. This explains why you are seeing it twice.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Feb 9, 2011, 11:40 AM
cltaylor
 
11 posts · Sep 2009
OK, so in the Style & Edit Configure Area it says this:
To show your own graphic, upload an image to /wp-content/themes/atahualpa/images/ and put the file name of the image into this field.

I thought it was pulling this graphic from the /images/header area where I have just the one file header6.jpg.

I just removed the same file from the /images folder and that appears to have taken care of the duplicate header issue.

But I still do not see why it isn't finding my custom graphic.
  #9  
Old Feb 9, 2011, 11:54 AM
kingmob
 
60 posts · Sep 2009
1. If you want your custom logo to appear.
Upload your logo image in /images and put the filename in the field. And delete the %image from configure header area.

2. If you have some custom headers
upload your custom headers in /images/header and delete the original atahualpa headers, your headers gonna rotate (if you have more than one) or stay still if you have only one. And delete the %logo from configure header area.
  #10  
Old Feb 9, 2011, 12:44 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
You CAN have both %logo and %image

%logo will display the logo area - the logo image goes in 'atahualpa/images' folder

%images will display the header image area - it gets these images from the 'atahualpa/images/header' folder



Think LOGO and HEADER images.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #11  
Old Feb 10, 2011, 11:48 AM
cltaylor
 
11 posts · Sep 2009
Still lost. I deleted %image from the configuration and it lost the header totally. So I put it back but the header hasn't returned.

I have header6.jpg in both folders. Now what?
  #12  
Old Feb 10, 2011, 12:03 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Why do you have it in both folders?

If you have a logo image,
1) put it in the images folder and call it 'my-logo.jpg'
2) If you want to see the logo, put 'my-logo.jpg' in the option 'ato->Style & edit HEADER AREA->Show Logo Image?' and add %logo to the 'ato->Style & edit HEADER AREA->Configure Header Area' option.

If you don't want to see the logo, don't use %logo.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #13  
Old Feb 16, 2011, 12:43 PM
cltaylor
 
11 posts · Sep 2009
I apologize, but this still is behaving badly for me.

This is what I have in the settings;
%pages %logo

I renamed my logo to what you suggested my-logo.jpg and put that name in the show image area

I deleted all files in the header folder

I put my-logo.jpg in the images folder

I'm still getting 2 headers ouryogablog.com

Help please
  #14  
Old Feb 16, 2011, 12:56 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I see no images at all. Could you attach an export of your settings to a reply? Do you have a caching plugin installed?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Tags
header, logo

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Site loads extremely slow Factorfiction Atahualpa 3 Wordpress theme 6 Feb 4, 2011 10:58 AM
How to upgrade from 3.4.4 to 3.4.9 using WP Auto Upgrade without Losing Customization dpnstl New Versions, & Updating 3 Jun 6, 2010 04:48 PM
Background won't load in IE8, but loads fine in Firefox ktaylor310 Header configuration & styling 6 May 6, 2010 02:36 PM
[SOLVED] How to upgrade the theme to a new version (upgrade "readme"?) joe hark New Versions, & Updating 4 Nov 7, 2009 07:46 AM
Do not upgrade dynamic headers - help! krystyna Plugins & Atahualpa 9 Aug 10, 2009 10:30 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:43 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.