Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

Atahualpa options not running


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Feb 3, 2011, 09:07 PM
singularityin
 
9 posts · Sep 2010
New Delhi, India
Send a message via Skype™ to singularityin
I have been using Atahualpa 3.5.3 for a long time on my blog http://sanjeev-sharma.com
Yesterday I made some changes in the Configure excerpts options of the theme. It had to do with the fact that I wanted <> tag not stripped. The exact option that I filled in was <script type="text/javascript"> After updating the theme options, I find that:

1. The tags are getting stripped in the sense that in the excerpts the ads are showing which I did not want, and worse
2. The Atahualpa theme options are now not getting selected. What I mean is that when in the Appearance tab on my dashboard I click on the "Atahualpa theme options", I get to see the list of all the Atahualpa theme options, but when I choose anyone of them, nothing happens. The left side lists all the options but the right side is all blank. I have attached a screen shot of the page.

I need help to resolve this.

best regards

Sanjeev
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ATO.jpg
Views:	223
Size:	141.8 KB
ID:	1121  
  #2  
Old Feb 3, 2011, 09:21 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,099 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Were there any other changes you made? Have you tried deactivating plugins?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Feb 4, 2011, 02:23 AM
singularityin
 
9 posts · Sep 2010
New Delhi, India
Send a message via Skype™ to singularityin
No, I did not make any changes - no new plugins added or older plugin upgraded. I also deactivated all plugins - result - problem persists.
  #4  
Old Feb 4, 2011, 03:21 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,253 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
First, if you read the directions for that option you only enter the html tag, so you should enter
HTML Code:
<script>
not
HTML Code:
 <script type="text/javascript">
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Feb 4, 2011 at 08:05 AM.
  #5  
Old Feb 4, 2011, 07:51 AM
singularityin
 
9 posts · Sep 2010
New Delhi, India
Send a message via Skype™ to singularityin
Dear Juggledad,

1. I read the instructions all right, but since I was not getting the desired result by putting the tag <script>, I tried other ways. I did not expect the problem.
2. And I typed in <script type="text/javascript"> and not http://sanjeev-sharma.com

best regards

Sanjeev

Last edited by singularityin; Feb 4, 2011 at 11:19 AM. Reason: Not needed anymore
  #6  
Old Feb 4, 2011, 08:10 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,253 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Points taken.
1) test should probably be a test to make sure there isn't more than required in it
2) my mistake in doing a copy/paste, I changed it

3-6 those words were my personal opinions - however I have removed them.

I put the same test in my site and while I get an error I can still see the options, so I would suggest you temporally disable ALL plugins and see if you can get back into the Atahualpa options.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Feb 6, 2011 at 04:04 AM.
  #7  
Old Feb 4, 2011, 11:14 AM
singularityin
 
9 posts · Sep 2010
New Delhi, India
Send a message via Skype™ to singularityin
No, I have already tried disabling all plugins - I mentioned that in reply to lmilesw's post. It does not help.

I am currently using wp 3.0.1 Would upgrading to 3.0.4 help? The only reason why I am not doing it is that I do not want a bigger mess / risk.
  #8  
Old Feb 4, 2011, 11:16 AM
singularityin
 
9 posts · Sep 2010
New Delhi, India
Send a message via Skype™ to singularityin
Another point - I deleted Atahualpa theme and then reinstalled it. Still no luck.
  #9  
Old Feb 4, 2011, 11:22 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,253 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
When did you do your last database backup?
How many theme changes have you done since then?

You could edit the backup and extract the wp-options table definition and them isolate the 'bfa_ata4' row. You could them use phpmyadmin to delete the current row and add the backed up row and I think you would be all set.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #10  
Old Feb 5, 2011, 10:57 PM
singularityin
 
9 posts · Sep 2010
New Delhi, India
Send a message via Skype™ to singularityin
I take the backup once a day. I am not confident if I'll be able to do what you have suggested. Instead if I was to just update my blog with the last database backup (the one just before the issue) will it help?

I am away on a holiday for a couple of days and will be able to give feedback on Tuesday.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem running Atahualpa jenspeter Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Feb 3, 2011 02:15 PM
Atahualpa 3.4.9 options, where are they stored ? smitp11 New Versions, & Updating 2 Jan 13, 2011 05:39 PM
Clean Options with Atahualpa adum Plugins & Atahualpa 1 Jul 13, 2010 06:42 PM
Atahualpa Theme Options itsyssolutions Header configuration & styling 4 Jul 19, 2009 07:27 AM
Atahualpa 3.3.3 Themes panel options shows the options but it does not work pkmittal81 New Versions, & Updating 7 Jun 11, 2009 05:31 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:24 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.