Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Page & Category Menu Bars »

Page Menu Bug. Colors not displaying properly


  #1  
Old Jan 28, 2011, 10:02 AM
marsyg
 
8 posts · Dec 2010
Hi

The website is polonia-zop.eu

Using Atahualpa 3.4.9

Just hover over the page menus and you will see whats wrong. Have tried some code editing nothing helped though.

The colors only appear properly if i edit the css.php and set a fixed width

PHP Code:
div#menu1 ul.rMenu {
    
width:150px
But this changes the width not only on the children but the parent too, and then I won't be able to fit all my pages.

So I either need to set a fixed width that only applies to the children pages and make the parent width stay the same or somehow just fix the color thingie.

Any help is appreciated, I'm a newbie in CSS
  #2  
Old Jan 28, 2011, 10:11 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
It looks like you don't have the sub-menu bug fix implemented. Here is my answer to another on this issue.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jan 28, 2011, 02:12 PM
marsyg
 
8 posts · Dec 2010
Quote:
Originally Posted by lmilesw
It looks like you don't have the sub-menu bug fix implemented. Here is my answer to another on this issue.
Thanks for your reply.

Look at the results:
polonia-zop.eu

Now every child has this small white strip at the end. This is very confusing
  #4  
Old Jan 28, 2011, 02:36 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
That's probably about as good as you'll get until you upgrade 3.5.3 or 3.6.1. If you upgrade to 3.5.3 you will need to apply the bug fixes but if you upgrade to 3.6.1 it will need different bug fixes. If you decide to upgrade I highly recommend using the manual method as outlined in this thread. That way if the upgrade isn't working quite right you can switch back.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Subscribe widget not displaying properly SanityBreak Sidebars & Widgets 6 Dec 21, 2009 07:26 PM
Need a little help with Blog Title font not displaying properly in Firefox JaneD Header configuration & styling 1 Nov 2, 2009 10:04 AM
colors not displaying right in sidebars in IE pltrace Sidebars & Widgets 1 Jul 30, 2009 07:04 AM
Theme not displaying properly in all browsers tepper Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Feb 17, 2009 05:51 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:48 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.