Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] posts not publishing to home page


  #1  
Old Jan 18, 2011, 12:43 PM
sarange
 
3 posts · Jan 2011
Hello,

Yesterday, I couldn't access my blog for about half an hour, and since it came back, this error message is on the home page:

"Not Found
Sorry, but you are looking for something that isn't here."

Here is my website: http://ohiocitizen.org/

It has 653 posts, and I don't know why this is happening. Posts can still be viewed by clicking the categories and tags. When I am logged in as admin, I can see the posts, but I can't publish new ones. I have checked the WordPress forums and so far can't find a solution that works.

I've tried:
- switching to the default theme
- re-saving the permalink structure
- deactivating the plug-ins

Nothing has worked so far. Does anyone have any other ideas? Thanks!
  #2  
Old Jan 18, 2011, 02:05 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
It sounds like your host made a change. Get on the phone and find out what they did.
Who is the host?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jan 18, 2011, 03:00 PM
sarange
 
3 posts · Jan 2011
Thank you for the suggestions...

Our host is VisionNet, a local company. I talked to them, and they did make some kind of database update around the time when this started happening. I'm waiting to see if they can work out a solution.

My front page is definitely displaying "latest posts" and is not a static page.

Last edited by juggledad; Jan 19, 2011 at 04:31 AM.
  #4  
Old Jan 19, 2011, 04:15 PM
sarange
 
3 posts · Jan 2011
Yep, it was the host's fault. Everything is back to normal now!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] use the header only on the posts page/home page and exclude all other pages mimikbos Header configuration & styling 5 Oct 16, 2010 12:10 PM
How do I create a Home Page with Posts in it? wdycus Post-Kicker, -Byline & -Footer 5 Aug 31, 2010 07:48 AM
BUGFIX 351/352-01: EXCERPTS - Show first X posts on HOME page as full posts juggledad Old Version fixes and change logs 1 Jul 13, 2010 06:42 AM
[SOLVED] 3.5.1 Bug? Show the first X posts on HOME page as full posts - not working Fux Excerpts, Read more, Pagination 6 May 30, 2010 02:59 AM
Chronological, full content list of posts on page other than the home page joshsweiss Center area post/pages 4 May 19, 2010 01:47 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:41 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.