Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

Trying to get Gravatar Hovercards to work


  #1  
Old Jan 10, 2011, 03:07 PM
AnneTanne
 
40 posts · Jan 2009
Belgium
I installed the Gravatar Hovercards plugin, which works fine on one of the default themes, but seems to do 'nothing' in Athahualpa 3.5.3.

Somewhere I found that a problem could have something to do with jQuery, but as I know next to nothing apart from plain old xhtml and CSS, that doesn't really help me...

But maybe someone over here who has a solution?
  #2  
Old Jan 10, 2011, 03:52 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,176 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I just tried on my test site and the plugin worked fine on Atahualpa 3.5.3 but I had to deactivate some plugins. I didn't dive into which one though.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jan 10, 2011, 04:18 PM
AnneTanne
 
40 posts · Jan 2009
Belgium
It didn't help me all the way, but at least it gave me a clue:

I disabled all my plugins, and at first, nothing seemed to change.
Then I found out that sometimes at least the gravatar 'wiggled' while hovering, but didn't show anything...
And ultimately it became evident that indeed not much happened on most of the gravatar-icons I tried... because they all were in 'second- or third-order comments'. (Reactions on previous reactions).

However, in gravatars in 'first-order comments', the Hovercard did show... (I tried it on this page, where there is only one 'gravatar-accompanied' first-order comment, all other comments (mine) with a gravatar are second-order or deeper...
  #4  
Old Jan 10, 2011, 04:26 PM
AnneTanne
 
40 posts · Jan 2009
Belgium
I thought my findings in my previous post gave me a solution: just disabling the nesting of posts, and all should work fine???
No, it doesn't: I tried unchecking 'Allow threaded (nested) comments...', on wp-admin/options-discussion.php, but as a result the plugin didn't work at all, not on previously nested comments, not on that previously 'first-order' comment.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Gravatar on this theme... cut-off edges in IE8? derekwbeck Center area post/pages 2 Nov 18, 2010 05:18 PM
recent comments and gravatar ylsnuha Comments, trackbacks & pings 1 Jul 19, 2010 12:57 PM
Gravatar does not recognize my wp username & email coolmummy Plugins & Atahualpa 2 Dec 3, 2009 04:05 AM
How to insert Gravatar into Byline? vsamigo Post-Kicker, -Byline & -Footer 1 Jul 15, 2009 05:02 PM
[SOLVED] Gravatar not showing on Recent Comments widget jankph Comments, trackbacks & pings 2 Jul 13, 2009 05:59 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:30 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.