Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Forum Usage » Forum How-To »

[SOLVED] Blog suddenly won't load with any version of atahualpa theme !


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 9, 2011, 07:34 AM
mppc
 
13 posts · Jan 2011
I don't exactly know how it happened but I have been having a few bugs lately with my website. Eventually I am having now a White Screen of Death when trying to access to my website but somehow this only occurs only with the atahualpa theme (whatever the version), even though I was using it without any problem until then.
I have tried :
- reinstalling a fresh copy of the atahualpa theme --> won't work
- rebooting all my plugins --> won't work
- Changing the CSS from inline to external file (whatever it means) --> works fine but my category menu is all messed up (it lost most of its styling (colors, padding...)

I recently upgraded my wordpress version to 3.0.4 and my wp version to 3.6 (now switched back to 3.5.3) and wonder if that may have caused the issue.

Please help me ! I am brand new with webmastering and am getting completely lost with my options and am a bit scared to mess things even more doing a bad move.

Thank you all for your help !
  #2  
Old Jan 9, 2011, 07:37 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,111 posts · Jul 2009
Central New York State USA
A link to your site please.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jan 9, 2011, 09:55 AM
mppc
 
13 posts · Jan 2011
www.monparispascher.com

Currently it is on but with the messed-up menu. Tell me if you want me to put back the css to internal so you can see the WSOD ?

Thank you for your help. If you need anything else please ask me and I'll more than happy to provide you with extra information
  #4  
Old Jan 9, 2011, 08:46 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
please try this. Activate Atahualpa 353, disable all plugins then switch the CSS to internal and see if it works. If it does, add the plugins in a couple at a time till you find the one that causes the conflict.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jan 10, 2011, 01:07 AM
mppc
 
13 posts · Jan 2011
"please try this. Activate Atahualpa 353, disable all plugins then switch the CSS to internal and see if it works. If it does, add the plugins in a couple at a time till you find the one that causes the conflict."

I have followed your instructions. Somehow my website won't disappear anymore after switching back the css to internal. Eventually, after disabling then reactivaing all my plugins, I end up in the same situation I was with my CSS set to external, which is the website is fine but with a messed-up category menu who lost its style.

Thanks again for your help
  #6  
Old Jan 10, 2011, 09:55 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
so, with CSS at Internal and the plugins disabled is the category menu ok?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jan 11, 2011, 12:56 AM
mppc
 
13 posts · Jan 2011
No it is not, with CSS inlne and all my plugins deactivated my category menu still won't find its style...
  #8  
Old Jan 11, 2011, 04:23 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
this is strange. when I view the source, copy it to a file and view it in a browser, it shows the black menu background. I've never seen anything like this. please export your settings and attach them to a reply (ato->Export/Import Settings) and I'll see if it is the settings.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Jan 11, 2011, 12:16 PM
mppc
 
13 posts · Jan 2011
Here are my settings !
Attached Files
File Type: txt ata-wwwmonparispaschercom-20110111.txt (18.8 KB, 355 views)
  #10  
Old Jan 11, 2011, 01:24 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Well, this is even more interesting. Your style shows fine for me on my site.
Disable all your plugins and see what happens.

also take out the code at ato->Post THUMBNAILS->Post Thumbnail CSS
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jan 11, 2011 at 01:35 PM.
  #11  
Old Jan 11, 2011, 03:48 PM
mppc
 
13 posts · Jan 2011
Fantastic ! Taking out the post thumbnail CSS brought me back my styled menu !!!
Thank you so much

Bookmarks

Tags
atahualpa, site not loading, white screen of death

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why no latest version of Atahualpa via WordPress Theme intallation? Carlo New Versions, & Updating 3 Dec 10, 2010 10:39 AM
Background won't load in IE8, but loads fine in Firefox ktaylor310 Header configuration & styling 6 May 6, 2010 02:36 PM
Theme options boxes are suddenly one line long only Jozefs New Versions, & Updating 17 Feb 26, 2010 07:25 AM
[SOLVED] Blog entries suddenly bolded TheSurvivalMom Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Oct 1, 2009 11:33 PM
[SOLVED] What is going on - my blog is suddenly soo slow! pltrace Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jul 8, 2009 10:29 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:56 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.