Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Permalink Problem--Home Becomes Nonexistent


  #1  
Old Dec 5, 2010, 08:35 AM
NotHannah
 
2 posts · Dec 2010
I think I may have overextended my tech-brain (I'm a mid-level noob).

In a nutshell, I activated my multi-site network capabilities and installed a second blog as a subdomain of my original. (Not sure if I said all that right...like I said, late night coding might have fritzed out something important.)

The original blog is working like a charm (http://www.thediviningwomen.com) . I'm still tweaking style stuff on the second blog, but I'm running into a problem when it comes to setting permalinks. If I change the permalink style from default, I get pretty permalinks for everything (pages, posts, categories, etc) but the homepage (http://thediviningwomen.com/cookiewitch/). My home page becomes a "not found" page. In fact, even adding a "new" home page and redirecting it with the "Page Links To" plugin does the same thing.

I'm back to the default permalinks setting, but I don't like the looks of the page_id=3 mess and can't figure out why this is happening. Does anybody have any ideas? (Sorry--forgot to add that on the original blog, the pretty permalinks are all working.)
  #2  
Old Dec 6, 2010, 01:21 PM
NotHannah
 
2 posts · Dec 2010
Finally figured it out, although I'm not sure of the soundness of the code and it's possible the whole thing might blow up. Turns out that Wordpress and my server were "calling" the secondary site two different things. I changed how my server referred to it in the .htaccess file to the way Wordpress referred to it and everything is working fine now. I also had to change the way that the "Page Links To" referred to it (I think...it's all a blur now.)

Hope this helps somebody (and doesn't blow my site up.)

Bookmarks

Tags
page ids, permalinks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with my excerpts on home page vil2 Excerpts, Read more, Pagination 2 Jul 20, 2010 07:53 AM
Post Disappears in Permalink & Another Question angievinez Center area post/pages 3 Jun 25, 2010 10:46 PM
[SOLVED] home page multipost pagination problem scrollpost Excerpts, Read more, Pagination 0 Apr 1, 2010 11:35 AM
Paged comments in Permalink Matthuffy Comments, trackbacks & pings 2 Jul 3, 2009 10:17 PM
[SOLVED] Permalink css not the same as rest of site Quantummatrix Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Apr 3, 2009 02:04 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.