Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

Sidebars Not Showing Up - Subfolder in Atahualpa Folder


  #1  
Old Nov 5, 2010, 10:30 PM
SupraTT's Avatar
SupraTT
 
78 posts · May 2009
Using WP 3.01 and Atahualpa 3.5.3. Right sidebar widgets have been set.

I have a subfolder (/test) in the Atahualpa folder, where I placed a modified version of index.php. If I try to access the /test folder in my browser, I am unable to see the sidebars. Here is the call to get the header information in the /test index.php file:

Code:
<?php 	/* get all options: */
# error_reporting(-1);
include (TEMPLATEPATH . '/functions/bfa_get_options.php');
global $bfa_ata;

$left_col ="off";
$left_col2 = "off";
$right_col2 = "on";
$right_col = "on";

get_header(); ?>
What am I missing? Is there something special since the code is in a subfolder?
  #2  
Old Nov 6, 2010, 05:13 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
how are you addressing the test/index.php, something like
HTML Code:
mydomain.com/wordpress/wp-contint/themes/atahualpa353/test/index.php ??
do you have the sidebars turned on in the theme options?

why are you doing this?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 6, 2010, 12:22 PM
SupraTT's Avatar
SupraTT
 
78 posts · May 2009
Hi Juggledad,

Yes, I am accessing via

Code:
mydomain.com/wordpress/wp-content/themes/atahualpa353/test/index.php
Yes, I have sidebars turned on for all pages in the theme.

The reason I am doing this is to debug why sidebars do not appear for Buddypress. I am using BuddyPress 1.2.6, and BuddyPress Template Pack 1.0.2. There are several threads on this forum about this issue, but there is no solution:

- http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=7589
- http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=7850
- http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=10407

The Buddypress templates files are in a subfolder of Atahualpa;I have edited the buddypress Template files in the Atahualpa theme folder by replacing

Code:
<?php get_header(); ?>
with the ATA version:

Code:
<?php /* get all options: */
include (TEMPLATEPATH . '/functions/bfa_get_options.php');
get_header(); ?>
But, sidebars do not show up. I think the reason behind this issue is that sidebars have an issue with sub-folders like mydomain.com/members/USERNAME or mydomain.com/activity/ , I am guessing Atahualpa needs to know to display sidebars in these sub-pages?

Do you have any ideas or suggestions I should try?

Thank you,

SupraTT

Last edited by juggledad; Nov 12, 2010 at 05:52 AM. Reason: spelling
  #4  
Old Nov 11, 2010, 09:56 PM
SupraTT's Avatar
SupraTT
 
78 posts · May 2009
Hi Flynn,

Do you have any suggestions?

Thank you,

SupraTT
  #5  
Old Nov 12, 2010, 05:51 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
are you getting anything when you use ../test/index.php? in my tests I get nothing, so I want to know if you get something.

In my case TEMPLATEPATH is not set (add '<?php echo TEMPLATEPATH; ?>' as the first line to see what shows.)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Nov 12, 2010, 06:09 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
duhhhh, coffee hadn't kicked in.
you can't run the index.php directly by doing the 'mydomain.com/wordpress/wp-content/themes/atahualpa353/test/index.php' because nothing has been set up.

The themes index.php gets called AFTER the wordpress index.php is run.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Nov 12, 2010 at 06:12 AM.
  #7  
Old Nov 14, 2010, 11:06 PM
SupraTT's Avatar
SupraTT
 
78 posts · May 2009
Quote:
The themes index.php gets called AFTER the wordpress index.php is run.
Thanks Juggledad for that piece of information. I am still trying to figure this out, but not getting anywhere. I'll keep trying.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Same Ad Showing in Both Left and Right Sidebars eclaires Forum How-To 1 Sep 19, 2010 04:59 AM
[SOLVED] where is wp-content/themes/atahualpa/images/header folder? rhondimullins Header configuration & styling 2 Feb 11, 2010 07:59 AM
Cannot remove images from header folder. . . . Dankw Header configuration & styling 0 Jan 29, 2010 06:07 PM
Sidebars border not showing in I6 after upgrade to 3.4.4 Emanuele Sidebars & Widgets 1 Oct 29, 2009 06:18 PM
Atahualpa 3.4.3 slow because of call to old theme folder files? extremecarver New Versions, & Updating 5 Aug 20, 2009 05:13 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:12 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.