Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] Why are my comments not working?


  #1  
Old Oct 25, 2010, 11:49 PM
Shama
 
76 posts · Jun 2010
When I click on the 'submit' button after filling out a comment below a post, nothing happens. I have the "allow comments" checked to yes in wordpress. Where else could I look that would cause for the comments to not get posted?
  #2  
Old Oct 26, 2010, 02:12 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What setting in wordpress, do you have set on the wordpress discuession option page?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 26, 2010, 02:18 AM
Shama
 
76 posts · Jun 2010
check: Attempt to notify any blogs linked to from the article.
check: Allow link notifications from other blogs (pingbacks and trackbacks.)
check: Allow people to post comments on new articles
check: Comment author must fill out name and e-mail
check: Comment author must have a previously approved comment
  #4  
Old Oct 26, 2010, 02:44 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
So...have you approved any of the comments?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Oct 26, 2010, 02:51 AM
Shama
 
76 posts · Jun 2010
The comments never show up in the "pending" section. I tried to post a comment, but when I click on the "share" button, nothing happens. The comment does not get posted. I was notified by a friend of mine who tried to post a comment, but it did not work. Some time ago I reconfigured the "submit" button text to "share". Could something have gone wrong in the process?
  #6  
Old Oct 26, 2010, 05:59 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Quote:
Some time ago I reconfigured the "submit" button text to "share". Could something have gone wrong in the process?
sure
What version of Atahualpa and WP?
What is the url?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Oct 26, 2010, 06:06 AM
Shama
 
76 posts · Jun 2010
ATA 3.5.1
WP 3.0.1
http://thaihealingmassage.com

This is the blog post where I tried to leave a comment:
http://thaihealingmassage.com/thai-m...amazing-poses/
  #8  
Old Oct 26, 2010, 06:50 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
yup, you messed it up. you changed the '<input...>' parameter type="submit" to type="SHARE".

If you go to http://www.w3schools.com/tags/tag_input.asp you will see that the type= parameter has certain values and 'SHARE' isn't one of them.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Oct 26, 2010, 08:12 AM
Shama
 
76 posts · Jun 2010
Thanks, so now how can I change it back into workable condition? I cannot remember anymore where I made the original change to "share". I looked all over the ATA theme options and could not find the place where that change can be made. And thanks a lot for looking into it.
  #10  
Old Oct 26, 2010, 09:08 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I'd go look at the files on your server and look at the date modified. That should give you an indication of what file you changed. Oh, and taking good notes if you modify the code will make it easier to redo the change the next time the theme is updated.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #11  
Old Oct 26, 2010, 10:52 AM
Shama
 
76 posts · Jun 2010
I found it, thanks for pointing me in the right direction. Now the comments are working again.

Bookmarks

Tags
comments not working, post comments, posts, submit comments

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ordered lists in comments not working nikkidev Comments, trackbacks & pings 8 May 24, 2010 10:05 AM
%comments in footer stopped working Dimitre Post-Kicker, -Byline & -Footer 4 Feb 21, 2010 12:36 PM
Comments not working on Pages philbrow Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Jan 2, 2010 12:31 PM
[SOLVED] Paged comments, not working Gravity Comments, trackbacks & pings 2 Dec 24, 2009 06:10 PM
Default Comments Feed not working Navi RSS, Feeds & Subscribing 3 Jan 28, 2009 05:02 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:21 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.