Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] Nextgen Image Gallery on Home Page


  #1  
Old Oct 5, 2010, 09:47 PM
KenS
 
3 posts · Oct 2010
Hello-

I am new to Atahualpa , but really like the theme. I am having a strange problem with Nextgen and was hoping someone can point me in the right direction. If i put a gallery in a post, the gallery does not show up on the home page, just the text of the post and the text about clicking for a slideshow.

I'm building this for my son's cub scout pack, you can see the drat at http://www.kenshenkman.com/224

I am using WP 3.0.1, Atahualpa 3.5.3, and Nextgen 1.6.2

I have tried deactivating all other plugins, but no change. I tried with the default theme and it seems to work.
\
Any help would be greatly appreciated.

Thanks

Ken

Last edited by lmilesw; Oct 5, 2010 at 10:00 PM.
  #2  
Old Oct 5, 2010, 10:01 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Look in the style excerpts section and set them to full posts instead of only excerpts. That should do the trick.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Oct 5, 2010, 10:06 PM
KenS
 
3 posts · Oct 2010
Holy cow!

That was fast (and easy)! Fixed

Now I need to go find a Nextgen forum and find out why I'm only seeing first 10 images.

Thanks!

Ken
  #4  
Old Oct 5, 2010, 10:11 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Ten images where? Did you check the NextGen options?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Oct 5, 2010, 10:19 PM
KenS
 
3 posts · Oct 2010
Thanks for the quick reply yet again. It looks like Nextgen didn't generate all the thumbnails the fist time, so I did it again and it worked fine.

Thanks


Ken

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NextGen Gallery Thickbox won't work properly on home page bplazar Plugins & Atahualpa 8 Jun 30, 2010 11:50 AM
[SOLVED] Add Javascript image changer to my gallery page. McDz Center area post/pages 1 Apr 29, 2010 02:38 AM
Background-image showing only on Home page, but not on other pages niki.forova Header configuration & styling 6 Mar 20, 2010 03:03 PM
Single Header image on home page Lok52 Header configuration & styling 0 Apr 20, 2009 05:44 PM
nextGen gallery with image rotator as header image shatchp Header configuration & styling 1 Feb 13, 2009 08:40 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:27 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.