Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] 2 little issues I'm having (no header image in firefox & problem with page m


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Apr 7, 2009, 06:01 AM
andytaylor
 
8 posts · Apr 2009
[SOLVED] 2 little issues I'm having (no header image in firefox & problem with page m

Thanks for all the help I received the other day about getting the background colour changed, but now I'm back again! (I have donated by the way). Absolutely love this theme by the way.


So, firstly, I've been editing the theme in Google Chrome, and checking how it's looking in internet explorer. All's fine there, but when I looked at in in Firefox, there's no header image! Here is my website address:

www.charnwoodchillis.co.uk

At first I thought it was because I was using a .png file for the header, but then I changed it for a jpeg and it still doesn't seem to work.


Then, secondly, I think this might be just a quirk of the theme, but I've got a page menu bar (which works great. Thanks!) but I want a static page to appear when people type in the website adress and I want the actual blog to be under the "News" section.

So I did a quick bit of research and found out how to do that. I just went to "settings"-> "Reading" and changed the "Frontpage" to a static page called "Homepage". But now I've done that the menu bar doesn't work (it looks like it now thinks that all of wordpress is under the directory /?page_id=29 so obviously it doesn't work when it tries to find /?page_id=29/?page_id=27 or whatever).

All I'm after is a static page to come up as the home page, so if there's any other way of doing that, that'd be a real help.

Any help with either of these two things would be great. Thanks.
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] I can see blog; however says"page not found" AscenderRisesAbove Header configuration & styling 9 Jul 13, 2009 08:42 AM
[SOLVED] Change footer background on "Page" pages only Unca_Tim Post-Kicker, -Byline & -Footer 22 Jun 4, 2009 01:45 PM
[SOLVED] Adding "share this" plug in to post page...Possible? d_random Plugins & Atahualpa 2 May 19, 2009 03:47 PM
[SOLVED] WPG2 & Atahualpa 3.3.2 Problem sjuerges Plugins & Atahualpa 2 Apr 9, 2009 11:11 AM
[SOLVED] What are the "rules" about using special characters in page titles? Shepherd Jim Page & Category Menu Bars 4 Apr 7, 2009 08:03 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:09 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.