Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] IO error message when uploading from computer


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Dec 8, 2010, 05:36 PM
SharonJ's Avatar
SharonJ
 
639 posts · Sep 2010
Duncan BC Canada
[SOLVED] IO error message when uploading from computer

I have installed Light Box Plus. (not sure that is the problem) I am trying to upload images and it hangs at 36% or 62% or whatever and then a red "IO error" message appears.



Additionally...not sure if this is related, but if I want to put up images separately on a page (the customer wants to do this) Extra code gets thrown in between the a href tag and the image tag, so it looks like this on the browser



Wordpress 3.0.1
Lightbox Plus 2.2
Atahualpa 3.4.9
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] ERROR MESSAGE: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /hsphere/lo Candy Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Oct 31, 2010 03:00 PM
Error comes up when uploading images yosh66 Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Jun 14, 2009 08:57 PM
Error Message paulharrisjr Atahualpa 3 Wordpress theme 1 May 23, 2009 10:11 AM
Problem/Error uploading Atahualpa 3.3.2 digitalRobbie New Versions, & Updating 7 Apr 28, 2009 06:01 PM
Keep getting error message Jerry Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Apr 4, 2009 10:28 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:41 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.