Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » RSS, Feeds & Subscribing »

Feeds Not Updating after Install of Atahualpa Theme


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Aug 31, 2010, 09:30 AM
bloglady
 
12 posts · Aug 2010
Feeds Not Updating after Install of Atahualpa Theme

Please help!
Here is website: www.kellysluckyyou.com

I have a two part question.

1) PROBLEM:
Since the install on Aug 26,2010 (last post title was $3,000 Prizes...) the feeds are not updating for the old subscribers.

On July 23rd the site used to be at kellysluckyyou.blogspot.com and the feed URL was
http://kellysluckyyou.blogspot.com/feeds/posts/default
So anyone (most all subscribers) from that feed url, are no longer receiving updates since the install on August 26, 2010.

2) I am not using the button links from ATO, I have my own graphic social icon bar created with the correct link to my subscribe by email at
http://feedburner.google.com/fb/a/ma...KellysLuckyYou

So under ATO>RSS SETTINGS:
I have Feedburner ID as KellysLuckyYou
and OLD/NEW feedburner as NEW

On SETTINGS>FEEDBURNER:
#2 is set at http://kellysluckyyou.blogspot.com/feeds/posts/default
BUT I have had it set at the new link too and nothing was updating for my current/old subscribers after Aug 26th

on PLUGINS>FEEDBURNER CONFIGURATION:
Redirects are currently at this:
http://kellysluckyyou.blogspot.com/feeds/posts/default
but were previously at
http://feeds.feedburners.com/KellysLuckyYou
and again, nothing was updating for my current/old subscribers after Aug 26th
I have installed the Plugin for Feedsmith

I am worried I will lose my followers if I do not get this fixed ASAP!
Could someone please help me?
I would be so grateful!!
Thanks!
BlogLady
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Manual Updating to newer version - as easy as switch to new theme ? 3ukman New Versions, & Updating 3 Mar 21, 2014 08:55 PM
[SOLVED] Warning messages received after updating to Atahualpa 3.5.3 from 3.4.9 Kimberly Gill New Versions, & Updating 8 Sep 2, 2010 01:32 PM
How to install a custom-avatars plug-in called "Avatars" into Atahualpa Theme 3.4.5 j_apel Plugins & Atahualpa 0 Apr 27, 2010 10:56 AM
[SOLVED] HELP! Can't install theme. kris1431 New Versions, & Updating 5 Mar 30, 2010 05:53 AM
Fresh install, theme settings are not working...HELP!!?? Masselyn Center area post/pages 4 Mar 22, 2010 12:14 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:25 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.