Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] Image Pop-up Not Working


  #1  
Old Feb 22, 2015, 01:11 PM
flyillusions
 
6 posts · Jan 2013
[SOLVED] Image Pop-up Not Working

Site: flyillusions.com
Using ATA 3.7.22, WP 4.1.1, Auto Thickbox plugin

When I click on an image, instead of opening in a pop-up like it always has, it acts like a link so that the only way to continue on the site is to click the browser back button. When I change to default themes, they work fine.

Any suggestions would be appreciated.
Rex

Last edited by lmilesw; Feb 22, 2015 at 09:56 PM.
  #2  
Old Feb 22, 2015, 10:18 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,176 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Works fine for me with Ata 3.7.22 and WP 4.1.1. Perhaps a conflict with another plugin?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Feb 23, 2015, 08:07 AM
flyillusions
 
6 posts · Jan 2013
I should have thought of that, but it didn't solve the problem. Any other suggestions?
Rex

Also, I should add that I deleted and reinstalled Auto Thickbox. And I re-installed a new download of Ata 3.7.22

Last edited by flyillusions; Feb 23, 2015 at 09:19 AM.
  #4  
Old Feb 23, 2015, 09:28 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,176 posts · Jul 2009
Central New York State USA
What version of PHP is your host running? It should be at least 5.4.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Feb 23, 2015, 10:23 AM
flyillusions
 
6 posts · Jan 2013
It is 5.4.27
  #6  
Old Feb 23, 2015, 09:17 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,176 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Well I suspect it is a plugin issue then. Maybe try reinstalling the Auto Thickbox plugin.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Tags
images, pop-up, popup

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
working page menu bar with background image, image on hover, transparent link state cway Page & Category Menu Bars 1 Nov 1, 2011 03:06 PM
[SOLVED] Background image not working redmestic Center area post/pages 2 Jun 13, 2011 08:49 PM
Can't get my logo image working TDC Header configuration & styling 2 Apr 3, 2010 06:49 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:31 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.