Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] Text GROWS in Internet Explorer?


  #1  
Old Jan 4, 2010, 08:47 AM
fluffysam
 
2 posts · Jan 2010
I've been using the Atahualpa theme for two weeks or so, and I have a Mac so I hadn't tested in IE yet. A week ago a friend of mine told me that in IE, the text grows with each post... and it's true! The first post is my designated font size, then each post underneath that is a step up from the previous one. By the bottom of the page, it's HUGE!

It seems as though this must be an issue with Atahualpa or my implementation of it; I have messed around inside the options panel but I have not done any direct edits to the files.

To see for yourself, my blog can be found here:
http://www.fluffyland.com/blog

Thanks so much for any help you can give!
  #2  
Old Jan 4, 2010, 09:45 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,173 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I took a look... Very odd behavior. Have you tried disabling plugins to see if one of them is causing this? Have you tried switching to another theme to see if the problem persists. That's where I would start.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jan 4, 2010, 01:01 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,551 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
The problem is in your kicker ATO->Edit POST/PAGE INFO ITEMS->Kicker.... check them all)
it starts with a <h4> and ends with an </064> - changing the </064> to </h4> fixes the problem

What is happening is the IE sees an <h4>... with an <h4>...with an <h4> and never gets a </h4> so it keeps increasing the size of the font because H4 is defined as 'font-size:1.4em' so the firse is 1.4 of normal, the second is 1.4 of 1.4 of normal, the third is 1.4 of 1.4 of 1.4 of normal etc

All the other browsers are more forgiving (ie smart) and figure this out
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jan 4, 2010 at 01:05 PM.
  #4  
Old Jan 10, 2010, 05:49 PM
fluffysam
 
2 posts · Jan 2010
Perfect, thank you... I had forgotten to put the "#" in front of the closing h4 tag in the date piece!

Bookmarks

Tags
font, font-size, grow, size

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet Explorer issue pamlicoink New Versions, & Updating 3 Jul 24, 2010 09:50 PM
Messed up in Internet explorer jorund Installing & running WordPress 11 Dec 5, 2009 01:28 AM
Site looks bad in Internet Explorer Conf Atahualpa 3 Wordpress theme 8 Oct 17, 2009 11:56 AM
Rollover image not working in Internet Explorer 6 Masselyn Page & Category Menu Bars 0 Oct 12, 2009 12:25 PM
? Why doesn't my site display in Internet Explorer 8 jcouse Installing & running WordPress 6 Jun 17, 2009 10:42 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:04 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.