Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Show Blog Tagline "Yes"/"No" not working?


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jun 20, 2010, 03:20 PM
Shepherd Jim's Avatar
Shepherd Jim
 
301 posts · Feb 2009
Bristol, midcoast Maine USA
[SOLVED] Show Blog Tagline "Yes"/"No" not working?

I'm running the newest ATA 3.5.1 on WordPress 3.0.

In ATA Options "Style & edit HEADER AREA" no matter whether I select "No" or "Yes" for Show Blog Tagline the tagline ALWAYS shows.

here's my testsite
__________________
i wish i knew then what i know now
  #2  
Old Jun 20, 2010, 07:09 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,380 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
odd, i works for me. Do this, go to ATO->Export/Import and EXPORT the style and send it to me so I can see if it happens here.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 21, 2010, 12:18 AM
Shepherd Jim's Avatar
Shepherd Jim
 
301 posts · Feb 2009
Bristol, midcoast Maine USA
Quote:
Originally Posted by juggledad
odd, i works for me. Do this, go to ATO->Export/Import and EXPORT the style and send it to me so I can see if it happens here.

...any caching plugin turned on by any chance?
Hey JDad! The Forum email system didn't seem to permit attachments so I've uploaded the EXPORT file "ata-wwwshepherdjimcom-20100621.txt"

I did have plugin W3 Total Cache installed, but have deactivated it and the tagline is still appearing in the header despite my setting "Show tagline" to "No".
__________________
i wish i knew then what i know now
  #4  
Old Jun 21, 2010, 04:38 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,380 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Jim, have you been changing
ATO->Style & edit HEADER AREA->Show Blog Tagline? or
ATO->Header Image->Overlay Blog TAGLINE over Header Image(s)?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jun 21, 2010 at 04:41 AM.
  #5  
Old Jun 21, 2010, 06:12 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,111 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Good call Paul. I just tested and if "ATO>Header Image>Overlay blog tagline over images" is set to yes it won't matter how "ATO>Style & Edit HEADER AREA>Show blog tagline" is set. The tagline always shows.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #6  
Old Jun 21, 2010, 06:20 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,380 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
That's because the one controls if it shows in the LOGO area, the other controls if it shows over the IMAGE (and I stumbled over this a long time ago and I think it added a few grey hairs to my scalp)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jun 20, 2010, 07:29 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,111 posts · Jul 2009
Central New York State USA
That's an odd one Jim... That function works fine on my 3.5.1/WP3 sites. Plugin conflict perhaps?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #8  
Old Jun 20, 2010, 07:36 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,380 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
any caching plugin trned on by any chance?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Somehow the option "NO" for the BLOG TITLE and the BLOG TAGLINE don't work justbridge Header configuration & styling 11 Feb 22, 2011 06:09 AM
[SOLVED] Overlayed Blog Title/Tagline Style added "space" on other pages besides home emilyrose Header configuration & styling 1 May 4, 2010 10:33 PM
When "parent" clicked, "children" become active and don't change on hovering ymf Page & Category Menu Bars 1 Apr 23, 2010 08:43 AM
How to change the font of "1 comment to..." and "Leave a Reply" headers RHCdG Header configuration & styling 1 Nov 28, 2009 05:56 AM
Background color "sub-pages" and "whole menu bar" gxxfy Page & Category Menu Bars 1 Nov 24, 2009 03:46 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:06 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.