Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Montezuma Theme (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Welcome Montezuma Users (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=18366)

Flynn Sep 13, 2012 01:57 PM

Welcome Montezuma Users
 
Montezuma is the second theme (for wordpress.org) from BytesForAll

For a quick overview see http://wordpress.bytesforall.com/wor...mes/montezuma/

For a preview see http://test.bytesforall.com/

To download see http://wordpress.org/extend/themes/montezuma


This is the first release, it is expected to have some issues. The code base is completely different than Atahualpa. Features of Montezuma will be implemented in Atahualpa

jakobsmith Sep 13, 2012 03:57 PM

Wow, looks like another great theme. Thanks.

cantplay Sep 14, 2012 04:28 PM

I am sure this is a problem on my end, but I can't get the Montezuma options to load.

I installed it manually and when that didn't work I deleted the Montezuma theme folder and installed it automatically through WP 3.4.2 and that didn't work. I have switched back to all my other themes (ATA, silver orchid, etc.) and can access the specific theme options.

I cut out a correct part of my local address in the pic.

Thanks

http://img.photobucket.com/albums/v2.../montezuma.png

Flynn Sep 14, 2012 05:02 PM

So you just cannot see the options page but the front end works?

Have you renamed the /montezuma/ folder? (You should be able to, but still...)



Quote:

Originally Posted by cantplay (Post 89691)
I am sure this is a problem on my end, but I can't get the Montezuma options to load.

I installed it manually and when that didn't work I deleted the Montezuma theme folder and installed it automatically through WP 3.4.2 and that didn't work. I have switched back to all my other themes (ATA, silver orchid, etc.) and can access the specific theme options.

I cut out a correct part of my local address in the pic.

Thanks

http://img.photobucket.com/albums/v2.../montezuma.png


Flynn Sep 14, 2012 05:07 PM

OK I see ... it doesn't work for me locally either. I made the last few rounds on a web server. This might be due to some Ajax issue. Some Javascript things just don't work locally, at least not if localhost is being used, instead of setting a fake local domain

It should work on a web server though (or locally, if a domain is being used).

I will look into the localhost issue

cantplay Sep 14, 2012 06:28 PM

Yes no options, front end fine. I will look into a fake domain.
Thanks

troyp Nov 16, 2012 05:50 PM

Flynn, I've been using Atahualpa for a while and am excited to try Montezuma out.

My dev environment is local using a virtual host. I'm seeing some issues (blank pages and missing thumbnails). Just curious if you made progress on the local issues?

juggledad Nov 16, 2012 06:36 PM

you can always use MAMP (mac) or WAMP and run it in there.

troyp Nov 18, 2012 08:33 PM

@juggledad, that's what I was doing. Still pages were loading as blank. If I did an "Inspect Element" the code was there and appeared to be "right". Still nothing was visible. I have no idea why it wasn't working.

Not sure what was not set up right. In the process of getting my test site up on my web host, the local version is now working. So both the hosted test site and my local development site is working.


All times are GMT -6. The time now is 12:33 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.