Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Atahualpa 3 Wordpress theme (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   problems with b/g image (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=1985)

nickcee Jun 9, 2009 12:31 AM

problems with b/g image
 
Hi ,

I've been trying to add a .png image to the background of my site in:

Body, Text & Links - Body Style

It's not showing up for some reason. Are there other areas of my site I have manipulate before this image will show up?

juggledad Jun 9, 2009 05:42 AM

what did you put there and what's your url

nickcee Jun 10, 2009 11:33 PM

I haven't actually put anything up yet because I can't get it to show up... what I put in the Body style box is:

font-family: tahoma, arial, sans-serif;
font-size: 0.8em;
color: #000000;
background: url(/wp-content/themes/atahualpa3/images/gradient2.jpg) repeat top left;


My url is:
http://www.edenintegrativehealth.com/blog1/

But like I said it's not showing up for some reason.

I did change the B/g color to another one just to see the space that shows around the cells and web content so I do know that I should be able to see the b/g image if it was uploaded properly.

I also made sure that I uploaded the image file to the right area so it's not that.

I'm not sure what's going on.

juggledad Jun 11, 2009 11:55 AM

Hi, you have several issues
1) your background is there, it is just your not addressing it properly change
HTML Code:

background: url(/wp-content/themes/atahualpa3/images/gradient2.jpg) repeat top left;
to
HTML Code:

background: url(./wp-content/themes/atahualpa3/images/gradient2.jpg) repeat top left;
(note th '.' at the start of the url)

2) there is something strange with your header image - what version of Atahualpa are you using?


All times are GMT -6. The time now is 11:29 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.