Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

problems with b/g image


  #1  
Old Jun 8, 2009, 11:31 PM
nickcee
 
27 posts · Feb 2009
Hi ,

I've been trying to add a .png image to the background of my site in:

Body, Text & Links - Body Style

It's not showing up for some reason. Are there other areas of my site I have manipulate before this image will show up?
  #2  
Old Jun 9, 2009, 04:42 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what did you put there and what's your url
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 10, 2009, 10:33 PM
nickcee
 
27 posts · Feb 2009
I haven't actually put anything up yet because I can't get it to show up... what I put in the Body style box is:

font-family: tahoma, arial, sans-serif;
font-size: 0.8em;
color: #000000;
background: url(/wp-content/themes/atahualpa3/images/gradient2.jpg) repeat top left;


My url is:
http://www.edenintegrativehealth.com/blog1/

But like I said it's not showing up for some reason.

I did change the B/g color to another one just to see the space that shows around the cells and web content so I do know that I should be able to see the b/g image if it was uploaded properly.

I also made sure that I uploaded the image file to the right area so it's not that.

I'm not sure what's going on.
  #4  
Old Jun 11, 2009, 10:55 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Hi, you have several issues
1) your background is there, it is just your not addressing it properly change
HTML Code:
background: url(/wp-content/themes/atahualpa3/images/gradient2.jpg) repeat top left;
to
HTML Code:
background: url(./wp-content/themes/atahualpa3/images/gradient2.jpg) repeat top left;
(note th '.' at the start of the url)

2) there is something strange with your header image - what version of Atahualpa are you using?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Formbuilder problems rachkitty Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Jun 12, 2009 04:41 PM
Formating problems OldRedDragon Excerpts, Read more, Pagination 1 May 31, 2009 06:09 AM
Problems with adding image/graphic in sidebar Nefeli Sidebars & Widgets 5 Feb 25, 2009 07:16 AM
Problems when updating from 3.1.9 to 3.2 upscho New Versions, & Updating 5 Feb 21, 2009 10:40 AM
Bullet problems leslamb Atahualpa 3 Wordpress theme 9 Feb 16, 2009 10:55 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:46 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.