Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   New Versions, & Updating (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Theme Settings not carrying over for child sites in a WP3 multisite setup (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=11350)

slupo Nov 23, 2010 04:37 PM

Theme Settings not carrying over for child sites in a WP3 multisite setup
 
Have the latest of WP and Atahualpa.

Turned multisite on AFTER configuring Atahualpa for my main site.

Now when I make a new site and choose the Atahualpa theme with the same settings as the main site, the settings don't carry over. I see the same header image but everything else is default.

I have tried exporting the settings as a text file from the main site and importing them into the child site but nothing seems to be changing.

For ref my main site:

http://asanavana.com/

Child site:

http://asanavana.com/testblog/

EDIT: Actually I found out what the problem was.. my browser! But I have another question. Is there a way the child site can automatically get the settings from the main site? Or will I always have to update all the settings manually when I make a change?

juggledad Dec 3, 2010 05:36 AM

If I understand multisites correctly, it just puts separate tables in the DB for each site. updating one site has no effect on another

HOWEVER - with Atahualpa 3.5.3 and above (http://wordpress.bytesforall.com/?p=94) you could try exporting the settings from the main site and import them into the child sites


All times are GMT -6. The time now is 08:22 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.