Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Atahualpa 3 Wordpress theme (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   [SOLVED] Atahualpa not working (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=21171)

thebomb Nov 21, 2013 01:04 AM

[SOLVED] Atahualpa not working
 
http://www.vocalquick.com

I installed Atahualpa and nothing shows up at my domain (listed above) I even imported a custom css file to change my theme and it still does not show up?

What could have gone wrong?

Thanks

juggledad Nov 21, 2013 04:45 AM

What do you have in the ato->Style & edit HEADER AREA->Logo Area: Styling?

the reason I ask is that is the page IS being built, but it ends at that part of the CSS.

lmilesw Nov 21, 2013 07:12 AM

What do you mean by you imported a custom CSS. Atahualpa has it's own CSS area in the theme options.

thebomb Nov 21, 2013 10:04 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by juggledad (Post 104904)
What do you have in the ato->Style & edit HEADER AREA->Logo Area: Styling?

the reason I ask is that is the page IS being built, but it ends at that part of the CSS.

Please view attachment

thebomb Nov 21, 2013 10:07 AM

Quote:

Originally Posted by lmilesw (Post 104908)
What do you mean by you imported a custom CSS. Atahualpa has it's own CSS area in the theme options.

Well i joined a local niche marketing group and they gave me a whole bunch of "themes" where you simply install the .css file in the 'Import Atahualpa settings file' area, and it overides all of the existing css code.

i also uploaded a custom header (replacing the bg-remove header file) and a custom logo.png

I'm going to try and install the newer version because this version is the 3.6.4 version.

but nonetheless, when i installed the generic theme itself, it showed nothing.

juggledad Nov 21, 2013 11:55 AM

Quote:

(replacing the bg-remove header file)
I have no idea what you mean by this

thebomb Nov 21, 2013 12:03 PM

Quote:

Originally Posted by juggledad (Post 104920)
I have no idea what you mean by this

delete-me-default-header.png

if you go to the yoursite.com/wp-content/themes/header/

You wil find the default header file.

Anyways, i installed the newest version and everything started showing up again.

So thanks for the help!


All times are GMT -6. The time now is 12:17 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.