Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Atahualpa 3 Wordpress theme (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   [SOLVED] Popup script causing display errors with IE9 (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=16553)

mkellam Jan 20, 2012 03:13 PM

[SOLVED] Popup script causing display errors with IE9
 
Hi,
I'm not sure if this is in any way related to Atahualpa, but I have a display issue that only appears in IE9 and is apparently connected to a script on our site. It doesn't happen with Firefox, Safari or Chrome.

The problem seems to be with a javascript from Aweber that triggers a popup with an invitation to sign up for our newsletter. We recently discovered that for a brief fraction of a second before the popup shows up, the site is visible normally, but after the popup engages, the site changes and is displayed as only the center column with no header, navigation or sidebar.

Refreshing the browser corrects the problem because the popup only triggers on every Nth visit.

I have contacted Aweber to see if they have a fix but I was also wondering - Is there any theme related thing this might be interfering with that I can change so it works correctly?

Thanks!

Michael

This is how it's supposed to look:
http://livingonadime.com/images/Screen-Shot-correct.jpg


This is how it looks on IE9 after the popup appears:
http://livingonadime.com/images/Scre...-incorrect.jpg

mkellam Jan 20, 2012 03:47 PM

One other thing -- IE9 displays this correctly in compatibility mode, even with the popup. Is there a good way to force IE to use compatibility mode?

Michael

juggledad Jan 20, 2012 04:01 PM

you can play with ato->Style & configure LAYOUT->IE Document Type

kangcarew Jan 20, 2012 10:27 PM

you can try adding the following
ato-add html/css inserts/html inserts: header
HTML Code:

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" value="IE=9">

juggledad Jan 21, 2012 02:57 AM

kangcarew - that's what using the IE Document Type will do

mkellam Jan 23, 2012 10:59 AM

Thanks a bunch! I changed the IE Document Type to "Emulate IE8" and now it works great!

Michael


All times are GMT -6. The time now is 03:50 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.