Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Excerpts, Read more, Pagination (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Formating problems (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=1856)

OldRedDragon May 31, 2009 12:46 AM

Formating problems
 
Hi all. Great theme here and have used it for some time now however.

There always has to be a however doesn't there?

I am not sure why but since I upgraded to the latest version "Atahualpa 3.3.3". Every time a post is made (published) or a change is made to the "coding" in the layout of the theme, such as changing anything in the footer for instance it replaces any "apostrophe" with a "quote mark" , ie: replaces a ' with a " .

I have no idea why. The upgrade went smooth. But it has happened on every wordpress blog I have upgraded to the new theme.

Please help. It is driving me crazy. And to be honest I do not relish the idea of having to downgrade all the sites back to a version that didn't do this.

:confused: OldRedDragon

juggledad May 31, 2009 06:09 AM

1) what version did you upgrade from?
2) what version of WP are you using?
3) what is your browser/OS
4) where is it doing the replacement, on the viewed pages or in the backend
5) if this is happening when you publish a post, what happens if you switch to the default theme and publish a post?
6) what's your url


All times are GMT -6. The time now is 03:05 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.