Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   Page & Category Menu Bars (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Category Menu - posts don't display (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=7586)

qbuster Jun 15, 2010 03:00 AM

Category Menu - posts don't display
 
I have a live site and a test site. Both are running Atahualpa 3.5.1 and Buddypress on the latest build of WP 3.0-RC3 on a webhost running Linux.

The category menu on the test site http://waterwaywatch.org/wordpress/ displays the appropriate posts.

The same menu on the live site http://waterwaywatch.org invokes a 404.

On both sites the POSTS option on the page menu produces the correct result.

The wp-config.php, htaccess and permalinks on both sites are essentially the same. Can anyone give me some ideas as to what is preventing the live category menu from working?

Thanks in advance

juggledad Jun 15, 2010 03:21 AM

it's your permalinks. if you look at the link for 'Waterway news'
on 'http://waterways.org/wordpress' the link is 'http://waterways.org/wordpress/category/waterway-news'
but on 'http://waterwaywatch.org' it shows as 'http://waterwaywatch.org/%20/watch-news'

qbuster Jun 15, 2010 06:26 PM

Quote:

Originally Posted by juggledad (Post 34416)
it's your permalinks. if you look at the link for 'Waterway news'
on 'http://waterways.org/wordpress' the link is 'http://waterways.org/wordpress/category/waterway-news'
but on 'http://waterwaywatch.org' it shows as 'http://waterwaywatch.org/%20/watch-news'

I'd wondered about that - I mean what is a space doing in there?

But I just double-checked and both sites are showing the same permalink settings, i.e. Day and Name.

As a test I changed both to Month and Name and added new posts - selecting options from the category menu on the test site http://waterways.org/wordpress shows all posts, but http://waterways.org invokes a 404.

Any other ideas?

Thanks for your input.

Will

juggledad Jun 16, 2010 04:00 AM

I assume that you meant http://waterwaywatch.org instead of http://waterways.org right?
http://waterwaywatch.org now returns a blank page

qbuster Jun 16, 2010 05:07 AM

Quote:

Originally Posted by juggledad (Post 34516)
I assume that you meant http://waterwaywatch.org instead of http://waterways.org right?
http://waterwaywatch.org now returns a blank page

Whoops! Sorry about that. The two sites are http://waterwaywatch.org/wordpress/ (the 'test site') and http://waterwaywatch.org ('live site').

The blank page was temporary whilst I did some tweaking. Should be live now.

juggledad Jun 16, 2010 05:27 AM

What htaccess files exist in the site in each folder up to the root?

qbuster Jun 16, 2010 07:10 AM

Quote:

Originally Posted by juggledad (Post 34524)
What htaccess files exist in the site in each folder up to the root?

In the roots we have:


Code:

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /wordpress/
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /wordpress/index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

Others deeper into the directory structure are related to backups, etc.


All times are GMT -6. The time now is 11:54 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.