Wordpress Themes - WP Forum at BFA

Wordpress Themes - WP Forum at BFA (http://forum.bytesforall.com/index.php)
-   New Versions, & Updating (http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   [SOLVED] HELP! Activating Atahualpa Theme is crashing my WP site! (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=6256)

kippiper Mar 12, 2010 10:20 AM

[SOLVED] HELP! Activating Atahualpa Theme is crashing my WP site!
 
I have installed WP 2.9.1 on a new site for a client.

Next I installed the 3.4.6 version of the Atahualpa theme.

When I activate the Atahualpa theme, I get the following screen full of errors above the Dashboard window. (Some of the errors are shown below. I can't show them all cause it exceeds the character limit for this post.)

And when I go to view the site, all I get is this screen full of error messages.

The site is http://www.bestbiztips.com/biggamestudio

I have uninstalled and reinstalled WordPress on the server.

HELP!

Thanks in advance!!!

KIP

--------------------------------------------


Warning: include_once(/home/content/a/b/x/abxnetwork/html/biggamestudio/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_theme_options.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/a/b/x/abxnetwork/html/biggamestudio/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 65

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/content/a/b/x/abxnetwork/html/biggamestudio/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_theme_options.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/a/b/x/abxnetwork/html/biggamestudio/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 65

<...snip (more of the same)...>

........................................

juggledad Mar 12, 2010 11:50 AM

Make sure all the theme files are there. Did you do a manuam install or use the wordpress automatic install? Use the manual method ( ie FTP it to the site)

kippiper Mar 12, 2010 11:53 AM

Hi Juggledad!

I did an automatic install of WP through GoDaddy.

Then I did an automatic install of the theme through the blog Add New Themes interface.

KIP

kippiper Mar 12, 2010 12:13 PM

How do I do a manual install?

I tried to activate the default theme to replace the Atahualpa theme, and now I have NO access to my Dashboard! So I deleted the Atahualpa theme files via FTP. I can now access my Dashboard.

What the heck is going on? SO weird!

Thanks!

KIP

zoof Mar 12, 2010 12:26 PM

I'm getting the same errors and I've done both an automatic and manual install. I am running an old php (5.1.2) if that could be the issue.

zoof Mar 12, 2010 12:38 PM

Never mind. I just redid a manual upgrade and it worked fine.

kippiper Mar 12, 2010 01:21 PM

Where do I find the theme files so I can download them and manually install?

juggledad Mar 12, 2010 02:31 PM

you can get the latest from here - http://wordpress.bytesforall.com/?p=87

kippiper Mar 12, 2010 02:43 PM

YAY! Got it! Manually installed and activated - and works! Thanks bunches!!!

kippiper Mar 23, 2010 01:34 PM

Hi Juggledad -

I have been away from WordPress stuff for over a week. Just got back and installed Atahualpa theme on a new site.

I figured out why the theme is crashing in the latest WordPress.

When installing automatically from the WordPress dashboard, it creates the theme folder "atahualpa", whereas when manually installing, the theme folder is "atahualpa346".

Just thought you would like to know!

KIP

juggledad Mar 23, 2010 02:23 PM

the folder name makes no difference. I have several copies in different folders soI can swap back and forth (atahualpa333, atahualpa342, atahualpa343...etc)

There is something going wrong with the WordPress automatic installer.


All times are GMT -6. The time now is 02:46 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.