Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Cannot export settings


  #1  
Old Sep 27, 2010, 01:52 PM
PodCan
 
8 posts · Jun 2010
I'm trying to export my settings in order to import into a new site, however when I click on "Export and Download", the page at "http://blitzbusinesssuccess.com/?bfa_ata_file=settings-download" is blank, and nothing happens.

Does anyone have an idea how I can get this working? It's happening (or NOT happening_ in both IE 8 and Google Chrome.

Gavin
  #2  
Old Sep 27, 2010, 07:22 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what version of Atahualpa are you on?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Sep 27, 2010, 07:32 PM
PodCan
 
8 posts · Jun 2010
3.4.9

Any site I've updated to the latest version has failed.
  #4  
Old Sep 28, 2010, 04:47 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
please update to 3.5.3 (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=8405)
apply the BUGFIX's
http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=8756
http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=7654
and try again. There has been a change to the export code
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Dec 14, 2010, 12:45 PM
lemojf
 
6 posts · Jul 2010
Great juggledad!

It's happend with me exactly the same as with the PodCan...

I Click to export and goes to a blank screen with the "?bfa_ata_file=settings-download" at the address bar...
I'd already checked in the general settings if the blog address is the same as the wordpress address... and installed both updates too.

My version is the 353.
What could be, and how could I extract my settings to transfer my website to another place?

Since now I thank you!!!
Alessandro Mesquita
  #6  
Old Dec 14, 2010, 01:30 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
try disabling all your plugins
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Dec 14, 2010, 02:12 PM
lemojf
 
6 posts · Jul 2010
Quote:
Originally Posted by juggledad
try disabling all your plugins

No effect... The problem persists...
  #8  
Old Dec 14, 2010, 02:32 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
who is your host and what version of php are you on?
if you don't know go to ato->Style & edit CENTER COLUMN->Content BELOW the LOOP and add as the very last line
HTML Code:
<?php echo phpinfo(); ?>
then visit your site. If you scroll to the bottom you will see the PHP info dump and at th top will be the version

Then remove that line of code
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Dec 14, 2010, 02:40 PM
lemojf
 
6 posts · Jul 2010
It's "PHP Version 5.2.13"
  #10  
Old Dec 14, 2010, 02:56 PM
lemojf
 
6 posts · Jul 2010
A new information... I installed a fresh new wordpress with Atahualpa at this same server, and before anything, I tried to export, and just worked!

So I still stuck about what can be blocking me to export from the actual instalation...

Any ideia?
  #11  
Old Dec 14, 2010, 07:24 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
It could be a memory issue. You just don't have enough php memory.
Who is the host?
Check your error log on the host.
Do an SQL export of the database as a backup.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
export

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Import/Export Conversion Tool akellstar New Versions, & Updating 1 Aug 8, 2010 04:58 AM
[SOLVED] Lost settings after update to 3.5.1 from 3.4.9 + cannot retrieve import sett mafgirl New Versions, & Updating 2 Jul 22, 2010 05:37 AM
3.4.7 released, with Import/Export feature Flynn Old Version fixes and change logs 20 May 8, 2010 11:33 AM
export Atuhualpa settings wereldbol New Versions, & Updating 3 Nov 9, 2009 04:23 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:50 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.