Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

Widget woes


  #1  
Old Sep 15, 2010, 02:42 PM
anishinaboy
 
8 posts · Jun 2010
Hi,

I am trying to create a new widget area for a banner ad but am having difficulty.

Here is my site.

I would like to either put a banner either above the whole container, in the darker blue above the header/logo area.

Or I would like to have a banner that stays above the posts, in the center column.

I have tried to create a new widget area to place the banner in the center column (by placing the new widget area in the HEADER AREA like so: %logo %pages %cats <?php bfa_widget_area('name=My new widget area'); ?>) but it made the latest headline link with the banner ad.

And when i tried to create a new widget area above %logo it simply doesn't show up.

Any help greatly appreciated.
  #2  
Old Sep 15, 2010, 04:38 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
You have the following code in your post
HTML Code:
<?php bfa_widget_area('name=My new widget area'); ?>)
Is the parenthesis at the end a typo? The code should look like
HTML Code:
<?php bfa_widget_area('name=My new widget area'); ?>
You can put this code where you did or you could try adding it to the top of your page as desired by putting it in the "HTML Inserts: Body Top box" in ATO>Add HTML/CSS Inserts>CSS Inserts
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Sep 17, 2010, 09:15 PM
anishinaboy
 
8 posts · Jun 2010
The parenthesis is a typo. i tried both of your suggestions but each time it messes up something. Usually what happens is everything in the header suddenly links to where the banner should.
  #4  
Old Sep 17, 2010, 09:23 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I don't know what to tell you. Perhaps it is a code conflict.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Sep 17, 2010, 09:32 PM
anishinaboy
 
8 posts · Jun 2010
In that case, is it possible to make the HEADER IMAGE link to an outside site, essentially making it the banner ad? As it stands, it only links to 'home' when activated.

Thanks for you help, by the way.

Last edited by anishinaboy; Sep 17, 2010 at 09:46 PM.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Links and Members page in Buddypress + Atahualpa - Alignment woes Stang5_0 Atahualpa 3 Wordpress theme 38 Nov 9, 2010 01:36 PM
Widget Padding Woes (at least I think it's padding) Sally Sidebars & Widgets 1 Sep 14, 2010 05:32 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:18 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.