Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Pictures in Atahualpa Theme


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Sep 11, 2010, 10:13 AM
Lisa.Gardenofmany
 
3 posts · Sep 2010
My pictures won't show up on Atahualpa Theme, some of them do and some of them only half of them do! I really need to figure this out .

My url is

www.gardenofmany.com

Does anyone know how to fix this?
  #2  
Old Sep 11, 2010, 05:40 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,083 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Did you recently upgrade to 3.5.3? It looks like at least your logo may not have been transferred to the images folder in 3.5.3. Do you have Picnik-collage.png in the images folder for 3.5.3?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Sep 11, 2010, 06:26 PM
Lisa.Gardenofmany
 
3 posts · Sep 2010
I did have the old one but had just put it up and then seen there was a new one. And yes I do have that image in my image folder.
  #4  
Old Sep 11, 2010, 07:58 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,083 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I just navigated to http://gardenofmany.com/wp-content/t...lpa353/images/ and did not see Picnik-collage.png
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Sep 11, 2010, 08:33 PM
Lisa.Gardenofmany
 
3 posts · Sep 2010
Yeah cause I didn't add it to the new theme, that is not the image I'm trying to get to show up. I need the images within my post to show up !
  #6  
Old Sep 11, 2010, 10:12 PM
Velma
 
272 posts · Feb 2009
Code:
<p><a href="http://gardenofmany.com/wp-content/uploads/2010/09/isport3.jpg"><div width="350" height="350" style="background-image:url(http://gardenofmany.com/wp-content/uploads/2010/09/isport3.jpg); background-repeat: no-repeat;"><img src="http://gardenofmany.com/wp-content/plugins/iprotect/trans.gif" alt="" width="350" height="350" /></div></a></p>
I looked at the code for the image, and the html coding looks kinda funny to me.

I don't know what this is for:

Code:
<div width="350" height="350" style="background-image:url(http://gardenofmany.com/wp-content/uploads/2010/09/isport3.jpg); background-repeat: no-repeat;">
And the image it's linking too

Code:
<a href="http://gardenofmany.com/wp-content/uploads/2010/09/isport3.jpg">
is not the same as the image with the image code.

Code:
<img src="http://gardenofmany.com/wp-content/plugins/iprotect/trans.gif" alt="" width="350" height="350" />
So I don't think it's Atahualpa that's the issue...it's the post's html.

Velma
__________________
What I REALLY love to do.
http://welcomechangesradio.com
  #7  
Old Sep 12, 2010, 07:23 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,083 posts · Jul 2009
Central New York State USA
OK... Now I think I see what is happening. You have excerpts turned on and the img tag is getting stripped. You can do one or both of the following.
  • Set all the boxes in ATO>Configure Excerpts to Full Posts instead of Only Excerpts
  • Add <img> to the Don's strip these tags box at the top of the same section
The second option allows you to use excerpts but show the images.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pictures in excerpts Per Lund Excerpts, Read more, Pagination 5 Oct 14, 2009 12:31 PM
atahualpa not available theme?? rnickel44 New Versions, & Updating 1 Oct 13, 2009 05:37 PM
Two pictures in Header instead of one? TheSidewinder Header configuration & styling 1 Apr 22, 2009 04:14 PM
Pictures in the first Site of my Homepage nfdieter Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Apr 22, 2009 09:46 AM
Gallery pictures how-to question - (Nothing to do with Atahualpa theme i assume) ray-zin Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Mar 11, 2009 01:30 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:22 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.