Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages » Comments, trackbacks & pings »

Comment form


  #1  
Old Aug 15, 2010, 10:08 AM
Uias
 
4 posts · Aug 2010
Hej! I've a problem with the comment form: when there is a comment or more all works fine; when there are not comments, under the box "Leave a Reply" appears another empty box. Why?
I'm using Ata 3.4.4. and WP 3.0.1.

Thanks!
  #2  
Old Aug 15, 2010, 01:45 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
It sounds like you are talking about the box you would leave a comment in. Can you supply a URL as an example?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Aug 17, 2010, 03:23 PM
Uias
 
4 posts · Aug 2010
Thank you!

Yes, I think you understood perfectly. I'm working offline at the moment, so I can't supply a URL. But I submit an image and some code that I've added to css/html insert. I hope that you can help me. Thank you!


Code:
div#respond {
font-size: 0.8em;
width: 464px;
padding: 20px;
margin: 0 0 10px -15px;
background: myimage;
border: solid 1px #DED2BE;
color:#667C26;


}

textarea#comment {
width: 455px;
height: 220px;
margin:20px 20px 20px 20px;
color:#667C26;

}


h3.reply {
font-size:20px;
text-align:center;
color:#667C26;
background: #FBFAF4;
-moz-border-radius:8px;
-khtml-border-radius: 8px;
-webkit-border-radius:8px;
border-radius: 25px;
padding:8px;
line-height:20px;
margin: 0 0 40px 0;
border: solid 1px #E8E8E8;
}



#comments  {

-moz-border-radius:8px;
-khtml-border-radius: 8px;
-webkit-border-radius:8px;
border-radius: 25px;
font-size: 18px;
margin: 20px 20px 20px 20px;
text-align:center;
color:#667C26;
background:#FBFAF4 ;
padding:8px;
line-height:20px;
border: solid 1px #E8E8E8;
font-family: geneva;

}


ul.commentlist {
font-size: 15px;
border: solid 1px #DED2BE;
-moz-border-radius-topleft:8px;
-moz-border-radius-topright:8px;
-khtml-border-radius: 10px;
-webkit-border-radius:10px;
border-radius: 25px;
background: myimage;
padding:0px;
margin: 10px -5px 20px -15px;
font-family: geneva;
;

}

ul.commentlist p {
font-size:12px;
margin: 15px 0px;
font-weight:none;
}
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	leaveacomment.jpg
Views:	415
Size:	120.7 KB
ID:	684  

Last edited by Uias; Aug 17, 2010 at 03:26 PM.
  #4  
Old Aug 18, 2010, 06:44 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
From what I see the box is there so someone can leave a reply (comment)
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Aug 18, 2010, 10:02 AM
Uias
 
4 posts · Aug 2010
Yes, but there is another empty box under the "Leave a Reply" box that disappears when someone submits a comment. I'm sorry if I couldn't explain better! Thanks again.
  #6  
Old Aug 18, 2010, 10:10 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Without seeing the site it is difficult to determine the issue.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #7  
Old Aug 18, 2010, 01:16 PM
Uias
 
4 posts · Aug 2010
Ok. I've created an online site with the same settings of my offline site. There is the same problem, so you can see what I mean. The first post is without comments, and there are two boxes: "Leave a comment" and an empty box (under). This doesn't happen in the second post.

Here the URL: http://www.unitalianoastoccolma.com/test/
  #8  
Old Aug 18, 2010, 02:01 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I think I understand what you are talking about now. That is the comment list which is styled by ul.commentlist in ATO>Add HTML/CSS Inserts>CSS Inserts. You might want to try different CSS setting for those lines to see what happens.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] BUGFIX - 3.4.1->3.4.6 - Comment form will not show up after first comment on juggledad Comments, trackbacks & pings 49 Jul 29, 2010 07:01 PM
Changing the comment links to send to the comment form johnd28 Comments, trackbacks & pings 5 Jun 15, 2010 03:33 AM
Comment form: how do I clear the data from name and email when the form is submitted? blueprairie Comments, trackbacks & pings 3 Sep 15, 2009 06:15 PM
Comment Form on Posts jackiejart Forum How-To 11 Jun 5, 2009 08:45 PM
Clicking "Leave a comment" does not lead to comment form Fux Comments, trackbacks & pings 2 May 5, 2009 12:34 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:16 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.