Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Header My Image (again)


  #1  
Old Jul 29, 2010, 08:25 AM
marcatben
 
17 posts · Jul 2010
Sorry for the ongoing problem with this. I have a new image to add. I have read all the docs and threads, posted the new image directly into the godaddy file structure in the header image location, named it exactly as the previous image and made sure that there are no other files in the folder. The header photo will not appear. I know that I am missing something. I truly appreciate your help.
  #2  
Old Jul 29, 2010, 08:30 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
It is probably a caching issue. You don't have to name the image the same as what was there. As a matter of fact it's better you don't so caching doesn't affect what shows. Try changing the image name and see what happens.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jul 29, 2010, 08:45 AM
marcatben
 
17 posts · Jul 2010
I went directly into the file manager and renamed the file and refreshed. Still nothing.
Is there somewhere else in a style sheet or the header setup in WP that the image needs to be placed?
  #4  
Old Jul 29, 2010, 08:58 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
What's the URL?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Jul 29, 2010, 09:05 AM
marcatben
 
17 posts · Jul 2010
www.davidsteece.com
  #6  
Old Jul 29, 2010, 09:19 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Your image(s) are there but have a lot of white space around them. You need to crop out the white around the image.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #7  
Old Jul 29, 2010, 09:22 AM
marcatben
 
17 posts · Jul 2010
I'll fix that ASAP and get back to you. Thanks.
  #8  
Old Jul 29, 2010, 09:37 AM
marcatben
 
17 posts · Jul 2010
It could be just coincidence, but I fixed the photo, uploaded it, refreshed the files and now the site is unavailable. "Firefox can't find the server at davidsteece.com."
  #9  
Old Jul 29, 2010, 09:37 AM
marcatben
 
17 posts · Jul 2010
It's fine now. The image is too large, but I can work with it. Many, many thanks for your help.
  #10  
Old Jul 29, 2010, 09:47 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
You also shouldn't have a space in the image name that can cause issues.
paradox-header 3edit.jpg should be paradox-header3edit.jpg
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[How To] Replacing the Atahualpa header image with a 'sliding door' image menu jack96161 Header 57 May 17, 2012 08:41 AM
[SOLVED] Header image shows 10 secs blank between image cycles elsanto Header configuration & styling 1 Nov 23, 2009 03:57 PM
[SOLVED] why insert image into image header in place to the blogtitle (like a logo) ? gilles Header configuration & styling 1 Sep 5, 2009 05:14 AM
[SOLVED] How to replace the default feed image in the header to Feedburner chicklet i vishvadeep Header configuration & styling 0 Aug 24, 2009 09:29 PM
[SOLVED] Need static header image to display on the front page but no image on any o joaodagraca Header configuration & styling 2 Aug 10, 2009 02:45 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:44 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.