Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

After switching from Atahualpa 3.4.9 to Atahualpa 3.5.3 error message


  #1  
Old Jul 28, 2010, 02:26 PM
shalem_06_2010
 
10 posts · Jun 2010
Farmington Hills, MI
After switching from Atahualpa 3.4.9 to Atahualpa 3.5.3 I recieved error message.
Regards Michael Lemb
  #2  
Old Jul 28, 2010, 02:29 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
What error message? What is the URL?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jul 28, 2010, 05:52 PM
shalem_06_2010
 
10 posts · Jun 2010
Farmington Hills, MI
Hi Larry,

The URL: smartvacationideas.com.

The messages we received are:

1. Warning: Invalid argument supplied for foreach() in/home/content/01/5690901/html/svi/wp-content/themes/atahualpa/functions.php*on line*59

2. Fatal error: Cannot use string offset as an array in*/home/content/01/5690901/html/svi/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_get_options.php*on line*452

We deleted Atahualpa 353 and reloaded Atahualpa 349, but neither one version is working now.

Please help and thank you again for your help with our previous issue.
  #4  
Old Jul 28, 2010, 07:45 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
At this point I would upload atahualpa353 into it's own folder, activate and see what happens. Leave 349 there for now.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Jul 28, 2010, 08:34 PM
shalem_06_2010
 
10 posts · Jun 2010
Farmington Hills, MI
Yes, we have done it the first place. It doesn't work
  #6  
Old Jul 28, 2010, 09:25 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
If you PM me a login and pw I can take a look.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #7  
Old Jul 28, 2010, 09:39 PM
shalem_06_2010
 
10 posts · Jun 2010
Farmington Hills, MI
I am not sure what PM means

Alex Shakhin

Last edited by shalem_06_2010; Jul 28, 2010 at 09:42 PM.
  #8  
Old Jul 29, 2010, 04:45 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,684 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
PM stands for Private Message - Click on a users name and a drop down will show up with the option of sending them a private message.

Did you disable all plugins?
Did you have any new widget areas? Where?
When does the error happen? In the dashboard or when viewing the site?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jul 29, 2010 at 04:49 AM.
  #9  
Old Jul 29, 2010, 07:09 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Tried disabling plugins
No new widget areas installed
Error occurs when switching to Atahualpa theme and when going back to other theme I activate, get error, go back one screen and activate again to get other theme working.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #10  
Old Aug 10, 2010, 05:16 PM
pjtech
 
1 posts · Aug 2010
Hi Guys,

I have the same issue with www.communitybirth.net after a upgrade.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/communitybirth/wp-content/themes/atahualpa/functions.php on line 59

Fatal error: Cannot use string offset as an array in /var/www/communitybirth/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_get_options.php on line 452


Its a new blank site so if you need access to wp-admin mysql just email me a request and I will send access details.

Thanks

Peter
  #11  
Old Aug 10, 2010, 06:07 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,684 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
pjtech send me an pm with an admin id and pw - what version did you update to?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Aug 10, 2010 at 06:56 PM.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] ATAHUALPA 3.3.3 Problem with Footer message maka222 Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Feb 18, 2010 04:02 PM
Switching permalink formats - how to avoid Error 404 page not found?? Eve Comments, trackbacks & pings 5 Dec 5, 2009 04:22 PM
Error Message paulharrisjr Atahualpa 3 Wordpress theme 1 May 23, 2009 11:11 AM
Keep getting error message Jerry Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Apr 4, 2009 11:28 PM
What does this error message mean? chiaxiong Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Mar 31, 2009 01:05 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:37 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.