Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

Formatting problem on post-title on multi-pages


  #1  
Old Jul 26, 2010, 10:23 AM
The Foxy!
 
3 posts · Jul 2010
Driffield, East Yorks, UK
Hi,
I have been desperately trying to correct a recurring proble with the post title. I have made adjustments to the Configure SEO settings and tried all the fixes for similar problems in the forum but just not getting anywhere.
I am a newbie and need some help with this.
I have colour highlighted keywords in the post-titles using <span></span> statements and these show up fine in the single page and before loop and after loop positions as indicated in Click image for larger version

Name:	ScreenCap2-MarkedUp.jpg
Views:	569
Size:	101.5 KB
ID:	636

The problem is on the multi-page (category ( and presumably archives) listings), I am getting a copy 'remnant' of the post-title (albeit stripped of colour) before The post-title is displayed.
as shown in
Click image for larger version

Name:	ScreenCap1-MarkedUp.jpg
Views:	567
Size:	99.8 KB
ID:	637

I have also tried the %post-title-encoded% entry on Style Posts & Pages menu to no effect.

I modified another title with html codes for Bold and Italics as can be seen, but this is displaying fine in both single and multi page views and on the before and after loops.

I have had a look at the bfa_post_parts.php functions but don't know where to start modifying this.

Incidentally, I am using WP 2.9.2 and atahualpa 3.4.9.

My web URL is www.whoisthefoxhatguy.com. The site isn't fully up just yet, but I was hoping to release it later this week.

Please help.

Regards,

The Foxy!
  #2  
Old Jul 26, 2010, 07:26 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I saw that problem a short while ago and I think it had to do with a plugin conflict and the plugin people were aware of the bug. If you list the plugins you have installed I think I can tell you which one it is.

Addendum: I did a search and the problem was an issue with the Search Everything plugin. If you turn highlighting off in the plugin settings the problem goes away.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Last edited by lmilesw; Jul 26, 2010 at 07:30 PM. Reason: Found reference
  #3  
Old Jul 27, 2010, 03:39 AM
The Foxy!
 
3 posts · Jul 2010
Driffield, East Yorks, UK
Hi,
I've had a look, but I don't have that plug-in installed.
I have de-activated pretty much everything except that needed to keep everything functional but no joy!

The plugins I have are, AD SQUARES WIDGET, AKISMET, AUDIO PLAYER, POST VIDEOES AND GALLERIES, SHARE THIS, SMART ADS, SMART YOUTUBE, SOCIABLE, WORDPRESS HIT COUNTER and WP GREETBOX.

I have checked they are all latest versions.

There were a few others but I have de-activated them all for the moment until I resolve this problem, then I will test each one as I introduce it in future.

The Foxy!
  #4  
Old Jul 27, 2010, 04:49 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,632 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
looks like you got it running, what did you do?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jul 27, 2010, 08:40 AM
The Foxy!
 
3 posts · Jul 2010
Driffield, East Yorks, UK
I've just checked site on Firefox, Chrome and IE and they are all still showing the problem on multi-page views.
There are some entries that have no highlight and these are fine.
Problem only arises in Post-titles with highlighted colour text.
I have also checked the site from another PC to check it's not being caused locally.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Displaying comments and comment form below each post on multi post pages, in 3.4.x Flynn Comments, trackbacks & pings 12 May 28, 2011 07:27 PM
Multi post pages: can it be done? How? cfibanez Page & Category Menu Bars 0 Apr 20, 2010 01:37 PM
[SOLVED] Removing Post Headline on Multi and Single Post Pages jen Center area post/pages 2 Jan 8, 2010 07:46 AM
How do I choose between Single Post Pages and Multi Post Pages? BradyKelly Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jan 3, 2010 05:17 AM
[SOLVED] Display 'Post Count' on all MULTI post pages joan Post-Kicker, -Byline & -Footer 1 Nov 18, 2009 03:08 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:36 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.