Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Previewing posts display correctly, then once published...


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jul 15, 2010, 03:26 PM
forumusername
 
2 posts · Jul 2010
the html breaks. I can preview an already published post and it will display fine, but actually viewing the blog breaks the html.

I had a link and it just appears as plain text, and the gallery I had attached to the post becomes this text:

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; }
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}



EDIT: Solved this by changing Configure EXCERPTS > Posts or EXCERPTS on Home Page? > Full Posts

Last edited by forumusername; Jul 15, 2010 at 05:40 PM.
  #2  
Old Jul 15, 2010, 04:49 PM
forumusername
 
2 posts · Jul 2010
Viewing posts individually makes them display correctly, but displaying the blog as a whole messes them up.
  #3  
Old Jul 15, 2010, 07:10 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,980 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
When displaying posts as excerpts, all HTML is by default stripped from the post (a wordpress default) atahualpa gives you the option to leave some of the HTML in. See the options on the configure Excerpts section
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Unexplained large empty space between paragraphs in my published posts and p EasyHiker Forum How-To 4 Jul 17, 2010 10:16 AM
Header Does Not Display Correctly In Internet Explorer World_Runner Header configuration & styling 1 May 26, 2010 11:23 AM
Trouble displaying posts/pages correctly tigger32382 Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Nov 20, 2009 11:50 AM
Some of my line breaks go away when published Jerry Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Feb 27, 2009 02:01 PM
Colors in table do not display correctly MrCardinal Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Feb 20, 2009 12:57 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:12 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.