Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages » Comments, trackbacks & pings »

NEWBIE QUESTION: Comments link not working


  #1  
Old Jul 6, 2010, 11:15 AM
sscott
 
10 posts · Jul 2010
I'm very new at using WP and Atahualpa and have a problem with the comments link not working from the blog page at: http://austinpickinranch.com/blog . I have made good progress with customizing the site and setting up all the pages needed but need a little help to get the comments working.

Your help is much appreciated.
  #2  
Old Jul 6, 2010, 11:25 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,550 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
have you appliedd the bugfix's at http://forum.bytesforall.com/forumdisplay.php?f=12
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 6, 2010, 12:28 PM
sscott
 
10 posts · Jul 2010
I just tried it and after copying and pasting the code for the first part of the fix I got this error:

Parse error: parse error, unexpected $ in /home/content/r/i/t/ritchiemintz/html/AUSTINPICKINRANCH.COM/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_postinfo.php on line 607

and now my site is not working at all. I did copy the original code into a backup and tried pasting it back into the bfa_postinfo.php doc but it still isn't working.

Please help!
  #4  
Old Jul 6, 2010, 12:44 PM
sscott
 
10 posts · Jul 2010
Got the site back up and running by FTP'ing the backup bfa_postinfo.php file into the Atahualpa functions directory. The suggested fix took the site down and I could not even access the WP Dashboard. What did I do wrong? Or any other suggested fixes are welcome.
  #5  
Old Jul 6, 2010, 02:42 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,550 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Do you want to mention which fix you were working with, there are four of them.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Jul 6, 2010, 04:31 PM
sscott
 
10 posts · Jul 2010
Sorry, I was trying to fix the broken link to the comments using this fix:
BUGFIX 351-03: Comment Form Anchor Link gets a 404 (Not found).
  #7  
Old Aug 24, 2010, 03:18 PM
genevieve.r.thompson
 
21 posts · Aug 2010
juggledad

i'm not finding this bugfix you're talking about. the link above did not work for me. just took me to the main page of the forum. i'm having trouble too. i'm at www.genwithag.com. my links to comments on posts are working fine. but on my about page, the comments link does nothing. no error message, nothing.

can you point me in a direction of how i can maybe fix this? the one comment on the about page i think is from the link i put in the first post.

working on wp 3.0.1
and atahualpa 3.4.9

thanks
gen

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Newbie question dwights ThemeFrame Presales 4 Feb 3, 2010 07:20 PM
newbie question tbbycatt Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jan 27, 2010 05:38 PM
[SOLVED] Reply link in Comments console(?) not working...being mocked by wife on her juliegd1 Comments, trackbacks & pings 1 Sep 3, 2009 12:43 PM
wordpress newbie question zenfull Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Feb 13, 2009 08:19 PM
Archives not working, comments not showing and a page question ! aliferste Comments, trackbacks & pings 8 Dec 14, 2008 04:16 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:04 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.