Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

How to remove LOGO from 3.5.1?


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jun 30, 2010, 01:25 AM
Shan_LSOS
 
60 posts · Jun 2010
I am using WP 3.0, FF browser, latest version of theme as of 6-29-10.

I cannot seen to remove the logo and replace the header image with my own no matter what I do. I tried in Header Styling and just left %image, but then everything is removed including the site title and the content area background.

I did read http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=7681 and do what it said there, but it did not work correctly.

I just used this theme on a client's site a few weeks ago, but since the upgrade everything seems different.

It could also be that I am sick with the creeping crud courtesy of my husband and 5 year old, but it is just not connecting. Can you please walk me through this?

I can get a background in just fine, it's the header I am having issues with. I just want a header to go to the top of the blog and the nav bars underneath.
  #2  
Old Jun 30, 2010, 04:10 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,166 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what version of atahualpa? please give the version nuber. If it is 3.5.1, export the style and attach it to a reply
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 30, 2010, 01:42 PM
Shan_LSOS
 
60 posts · Jun 2010
You want me to attach the entire style sheet to a reply here? OK.

Just so you know, I deleted and reinstalled the theme and yes it is 3.5.1.

And do you want the Stylesheet (style.css), Visual Editor Stylesheet (editor-style.css) or the editor-style-rtl.css (editor-style-rtl.css)?
  #4  
Old Jun 30, 2010, 02:36 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,166 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I want you to go to ATO->Export/Import and Export your styling. This will create a text file, then attach that file to a reply (use the little paper clip icon to attach it) I can import it and see al the settings you have.
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 30, 2010, 03:57 PM
Shan_LSOS
 
60 posts · Jun 2010
Ok here it is. I think I did it right.ata-notjustbabybraincom-20100630.txt
  #6  
Old Jun 30, 2010, 05:35 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,166 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
ok, here is what's happening. When you first do a new install of Atahualpa, is uses the 'ata-adsense.txt' style. If you want the 'classic' look to start with, do an import of 'ata-classic.txt' from teh styles folder - this folder must be on your computer.

using the ata-adsense.txt style, there is a lot of custom CSS put in the CSS Inserts, so that if you remove %logo things get very emssed up and if you just remove 'Show Logo Image?' you still have the space allocated at the top left of the page.

You really haven't done much customization (that I can tell) so why not hit the gray 'Reset ALL theme options' at the bottom of the page and start a fresh. If you don't like teh results, you can always re-import the style you just attached to your post.
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jun 30, 2010, 07:39 PM
Shan_LSOS
 
60 posts · Jun 2010
I have tried the "reset all theme options" and it takes the theme back to the place where I have the problems to start with. By that I mean, the theme looks exactly the same as it did when I first installed it and I still have the same issues with trying to take out the logo, replace the background, etc.

You can see what happened here: http://notjustbabybrain.com/

I got the logo out, put in my background and the content area color went away.

Bookmarks

Tags
header area, logo area

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Possible to remove logo space? WTFoX74 Header configuration & styling 1 Jun 20, 2010 01:15 PM
[SOLVED] Remove Logo Table Area after Inserting New Header Image? rhythm Header configuration & styling 1 Jan 12, 2010 03:45 PM
[SOLVED] How do I remove the padding between my logo and header image Ninak Header configuration & styling 2 Dec 29, 2009 04:35 AM
Switch positions of logo and search box? Logo on right side DogBot Header configuration & styling 1 Jun 12, 2009 10:17 AM
[SOLVED] How to remove Atahualpa 3 Wordpress theme LOGO irvin Header configuration & styling 1 Feb 23, 2009 02:49 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:58 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.