Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] ATA 3.51 and WP 3 issues


  #1  
Old Jun 28, 2010, 02:51 PM
Shama
 
76 posts · Jun 2010
I just started a new new blog with WP 3 and ATA 3.5.1. I am running into several problems:

1. When I edit the Header area, changing the order of the top part of my site, the changes do not show up most of the time when I refresh my site. I have tried it on a Windows 7 machine, on an XP machine, in firefox and IE8. Sometimes the changes take, but most of the time they do not.

2. When I go to Layout Container Style and place a border around the site, the change does not show up on my site. I have been using the sample code provided within the theme and also this code: border: solid 4px #cccccc; padding: 0; It does not work.

3. When I fix the layout width as a fixed width, nothing changes at all on my windows 7 machine, however the new parameters do show on my XP machine. No matter what I do, fixed or fluid width, windows 7 displays it all the same - no change.

4. I just started installing my blog and ATA. I have been reading about some challenges with the ATA 3.5.1 and WP3. I have applied some of the code fixes supplied here in the forum, but the above mentioned issues remain. Would it make sense to reinstall everything using the previous WP version and a previous ATA version? Would that give me a more stable setup without bugs in the system until ATA is fully updated to work with WP3?

I appreciate any help and suggestions,
thanks
  #2  
Old Jun 28, 2010, 03:04 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
What is the URL? Do you have a caching plugin installed? Could it be host related? I get none of the problems you have stated and have switched most if not all of my sites to Atahualpa 3.5.1 and WP 3. I wouldn't want to go back now as 3.5.1 has features I use.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jun 28, 2010, 03:40 PM
Shama
 
76 posts · Jun 2010
the url is www.thaihealingmassage.com - no content yet, just started on it today.

I do have WP Super Cache plugin installed, can that cause problems? Otherwise I have All in one SEO pack, Google Site maps, and Exclude pages from navigation plugins installed.
  #4  
Old Jun 28, 2010, 03:49 PM
Shama
 
76 posts · Jun 2010
I just disabled the caching plugin and suddenly it all works. I didn't know that this could cause problems. Anyway that was an easy fix. Thanks a lot for this tip!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
About Ata Theme jdem02 Plugins & Atahualpa 2 Apr 19, 2010 12:09 PM
Flash & Ata OGDuck Header configuration & styling 0 Jan 26, 2010 08:26 AM
Right Sidebar problem with ATA 3.4.5 Mandy New Versions, & Updating 1 Jan 14, 2010 03:00 PM
Upgrading from WP 2.4 to 2.8, and ATA? paulae New Versions, & Updating 2 Jun 17, 2009 08:04 PM
New to WP...Got Ata 3.3..?'s on Ata vs Montezuma and TOP THINGS TO CUSTOMIZE - FIX? Brasshatgroup New Versions, & Updating 5 Jun 1, 2009 07:22 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:38 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.