Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Problems with installation


  #1  
Old Jun 26, 2010, 02:51 AM
Mokkacafé
 
5 posts · Jun 2010
Hi
i just tried to install the atahualpa-theme, but all I got as this line:
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum
Otherwise the screen ist white (see attachment).
What do I do wrong?
Thanks for help,
G.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Atahualpa.jpg
Views:	529
Size:	114.6 KB
ID:	570  
  #2  
Old Jun 26, 2010, 04:52 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
make sure you have installed the latest version (http://wordpress.bytesforall.com/?p=92)
once installed, go to the ATO->Export/Import Settings and press the (Delete 'bfa_ata4') button at the bottom of the page
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jul 31, 2010 at 09:02 AM.
  #3  
Old Jun 26, 2010, 07:09 AM
Mokkacafé
 
5 posts · Jun 2010
Thank you juggledad for your kind answer.
However, my problem remains. I installed the version you told me, but the result is still the same: the same screen as before.
So I could not delete the file you told me (And I didn't really understand, where this button should be).
Would be nice hearing from you.
  #4  
Old Jun 26, 2010, 01:20 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Here is a video of the button Juggledad is talking about.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Jun 26, 2010, 02:54 PM
Mokkacafé
 
5 posts · Jun 2010
Thank you Imilesw for your help.
But my problem is: I don't get to this screen. Once installed, my screen just shows the message as posted in the jpg below. So I can't delete the file you are talklingabout.
  #6  
Old Jun 26, 2010, 03:21 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
When I go to your site http://mokka-cafe.ch/wordpress the site looks ok but it is currently not Atahualpa. When I go to http://mokka-cafe.ch/wordpress/wp-admin I get a login screen. When do you see the problem?

What you need to do is login and activate the Atahualpa theme and then go to the Delete 'bfa_ata4' button as in the video. That should take care of the issues with Atahualpa.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #7  
Old Jun 26, 2010, 03:56 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Try this
1) switch to the default theme - if you can't get into the backend, use FTP to delete or move the atahualpa folder in the themes folder
2) use phpMyAdmin to access the database and isue the following sql statement
HTML Code:
DELETE FROM `wp_options` WHERE option_name REGEXP '^bfa_ata4'
3) if you deleted the theme, manually install it (ftp it to the themes folder)
4) switch back to atahualpa
now check it out
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Jun 27, 2010, 04:39 AM
Mokkacafé
 
5 posts · Jun 2010
Cool! It seems to work! Thx, i made a donation
  #9  
Old Jul 31, 2010, 07:52 AM
Firebird
 
7 posts · Jul 2010
@juggledad - I had the same problem with both 347 amd 353.
Very disconcerting to a newbie to get just one line of links!
But thankfully your first solution here fixed it.
  #10  
Old Aug 6, 2010, 02:57 AM
danieljackson5
 
2 posts · Aug 2010
make sure you have installed the latest version

Last edited by juggledad; Aug 6, 2010 at 05:10 AM.
  #11  
Old Oct 28, 2010, 02:04 AM
sre8212
 
10 posts · Oct 2010
Hello,

I am having the same problem referenced in this thread. http://www. Brudertrucks.us.
I have tried the php solution with no luck. Any help would be greatly appreciated. I had trouble loading the theme through word press so I uploaded using FTP. All seems fine until I try to activate the theme. I am running the most current version of Wordpress.

I get this message on a white screen:



Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum

Help would be greatly appreciated - thanks
  #12  
Old Oct 28, 2010, 05:12 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
if this is a NEW/first time install of Atahualpa, Go to ato->export/import settings and press the 'delete bfa_ata4' button
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #13  
Old Oct 28, 2010, 06:31 AM
sre8212
 
10 posts · Oct 2010
Hi Juggledad,

I upgraded to the newest version of the theme and that worked. I was using 347. I had tried the PhpMyAdmin fix mentioned in the thread but that hadn't worked. I'll donate as this is the second time I've posted and the help is much appreciated. This was the second time I've used this theme so not sure why I had this problem the second time; although I am on a different server.

Again, keep up the good work and thanks!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with initial installation cultureofclimatechange Atahualpa 3 Wordpress theme 6 Feb 18, 2010 04:44 AM
[SOLVED] Installation Problem phil9r Plugins & Atahualpa 2 Sep 15, 2009 07:01 AM
[SOLVED] Help! I Broke my WP INstallation! Shepherd Jim Installing & running WordPress 5 Mar 11, 2009 05:41 PM
Installation problems: Atahualpa 3.2 in Wordpress 2.7 primax New Versions, & Updating 1 Feb 25, 2009 12:40 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:15 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.