Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] 3.51 Blog Title & Tagline Wrapped at 140px


  #1  
Old Jun 25, 2010, 09:51 AM
LaneLester
 
76 posts · May 2010
North Georgia, NA
I've searched the forum. I've looked at some posts with similar questions, but they didn't have answers.

Site: http://www.websites10dollars.net/

I don't want to use a graphic header, and I've fiddled with all the settings that seem likely to affect the width of the title and tagline space, but it's still wrapping at about 140px, like the default arrangement.

Lane
  #2  
Old Jun 25, 2010, 02:03 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
well it looks like you are using one of the new 'styles' , Since it seems like you are just starting, why not try one of the others or use the gray 'Reset ALL theme options' to start with a fresh look
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 25, 2010, 04:58 PM
rosetrees
 
108 posts · Mar 2009
Go to "Style and Edit Header Area" and then look for the "Blog Title" box.

In it, you should find this:
margin-right: 740px;

Just reduce the right margin or remove that line
  #4  
Old Jun 25, 2010, 06:38 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I also think you ought to buy the domain websites50dollars.net (it is available) as I think you are under selling yourself at $10. People are also going to expect way too much for ten bucks. I hope you don't mind be throwing my thoughts out but I've been there.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Jun 25, 2010, 07:45 PM
LaneLester
 
76 posts · May 2010
North Georgia, NA
Thanks for the suggestions, guys. I would really like to learn how to make this theme do what I want. I've created a few sites with it and have been pleased.

Regretfully, all that was in the Blog Title box was: margin: 0;
So I'm still stuck. Maybe I'll go back to 3.4 although I was hoping to stick with just one version.

Yes, I know my prices are ridiculous. But I want to build some websites for folks. I've done a few, and if I get too busy I'll raise my prices. I don't know if you noticed, but $10 is more the unit price than the "whole thing":
If all you need is for the website to be installed, $10 is all it will cost you.

If you need more than that, add $10 for each of these things you need:

A domain name = $10/year.
Hosting = $10/month
Content = $10/article
Promotion = $10/type

So, you do what you can do or have time to do, and Iíll do the rest!
Lane
  #6  
Old Jun 25, 2010, 08:54 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
If you only was one line in the blog title box you probably have a plugin conflict. Take a look in CSS Inserts. If you only see one line there that would be a confirmation of an issue. Try deactivating your plugins and see if there is more in the blog title box. I just installed that theme style and the margin that rosetrees mentioned is indeed the culprit.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #7  
Old Jun 26, 2010, 05:24 AM
LaneLester
 
76 posts · May 2010
North Georgia, NA
OK, the problem is solved and you guys were right. The problem was the field was only showing the "margin: 0;" line, although there were more lines below it and not showing up. For some reason this morning the field was deeper and all the lines were visible, including

margin-right: 740px;

This failure to show everything may be a server issue rather than a theme issue. When I make changes in the WordPress admin area I often get a 404 error and have to refresh. And often the post and page lists do not display completely until refreshed, sometimes more than once.

I've been with this hosting company for years with satisfaction, but this problem started showing up some months ago.

Thanks for your patience!

Lane

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Overlayed Blog Title/Tagline Style added "space" on other pages besides home emilyrose Header configuration & styling 1 May 4, 2010 09:33 PM
Switch Blog Title and Tagline Frank Header configuration & styling 1 Jul 27, 2009 06:09 AM
[SOLVED] Blog Title and Tagline odoblog Header configuration & styling 4 Jul 9, 2009 06:22 PM
[SOLVED] Blog title still showing even though I selected "No" to Show Blog title PrettyChicky Header configuration & styling 2 Jun 18, 2009 07:43 PM
How to put tagline along with blog title to show as the browser title? Oracle Atahualpa 3 Wordpress theme 2 May 7, 2009 10:32 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:00 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.