Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Atahualpa - first-time install


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jun 13, 2010, 10:41 PM
Pixnik
 
2 posts · Jun 2010
Although fairly new to Wordpress I have installed other themes successfully. However, after uploading Atahualpa I hit a problem.
The theme appears as "available" in wp-admin|manage themes but when I select "preview" I only see the following:

"Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum"

The same happens if I activate and view the theme.

I have repeated the download/extract/upload process with the same results.

Any suggestions please?
  #2  
Old Jun 14, 2010, 06:02 AM
rosetrees
 
102 posts · Mar 2009
You're probably using v3.4.9 - I sometimes have problems with that.

Go to http://wordpress.bytesforall.com/ and download v 3.5.1

That one always works for me.

If you still have the same problem, it's probably because you activated the previous version and the theme settings have carried over to 3.5.1 - go to your Atahualpa Theme Options, scroll down to the bottom of any page and click on "reset all theme options".

Then you should be good to go.
  #3  
Old Jun 14, 2010, 05:27 PM
Pixnik
 
2 posts · Jun 2010
Excellent; your advice was was totally correct.

Thank you.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to install a custom-avatars plug-in called "Avatars" into Atahualpa Theme 3.4.5 j_apel Plugins & Atahualpa 0 Apr 27, 2010 09:56 AM
Atahualpa load time! wrastler Atahualpa 3 Wordpress theme 21 Jun 9, 2009 08:11 AM
Up and running in no time! Ian D Header configuration & styling 0 Jun 5, 2009 03:05 PM
Changed board time to US Central Time and AM/PM Flynn Forum How-To 4 Apr 1, 2009 09:09 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:38 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.