Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Parser error. Cannot get to ANY part of the blog


  #1  
Old May 19, 2010, 11:00 AM
JonHorton
 
9 posts · Mar 2010
Austin, TX
http://jon-horton.com.blog
Here is the error :
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/frulo/public_html/blog/wp-includes/default-filters.php on line 229

I can post that line from that file if needed, but it is VERY long. There are only 2 '<' that appear on that line. Each are at the beginning of <script

I cannot get to the wp-admin or any portion of the blog at all except thru cpanel to reach the file structure

Any ideas or what other info is needed from me?

Thanks!
Jon
  #2  
Old May 19, 2010, 03:29 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Looks like something is wrong with one of the core WP files. I'd try uploading a whole new WordPress or upload only the file that is mentioned: /wp-includes/default-filters.php
  #3  
Old May 19, 2010, 06:07 PM
JonHorton
 
9 posts · Mar 2010
Austin, TX
I tried just the file. It then gave me another error. Corrected that, gave me another.

By upload new Wordpress, do you mean that I should reinstall thru cpanel?

If so, does that wipe out all my customizations?
  #4  
Old May 19, 2010, 06:13 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,672 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I would do this

1) get a new copy of wordpress and unzip it on your computer
2) go into the wordpress folder and delete the wp-contents folder
3) use FTP and delete everything but the wp-config.php and the wp-contents folder
4) use ftp to upload everything from the fresh copy on your computer

your posts and cutomezation are stoed in the database. Since you don't replace the wp-content folder, your themes, plugins, uploads will all be intact.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old May 19, 2010, 07:06 PM
JonHorton
 
9 posts · Mar 2010
Austin, TX
Done. Got this error when going into admin.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/frulo/public_html/blog/wp-content/plugins/WPRobot/mainstall.php:341) in /home/frulo/public_html/blog/wp-includes/pluggable.php on line 868

WPRobot causing issues?
  #6  
Old May 19, 2010, 07:32 PM
JonHorton
 
9 posts · Mar 2010
Austin, TX
I am also getting a 404 error when going to any of the other pages on the blog. Essentially, this got my home page displayed, but nothing else.

Any thoughts?
  #7  
Old May 20, 2010, 05:21 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,672 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I would remove that plugin from the plugins folder and check it to see if it has been hacked
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old May 24, 2010, 12:50 PM
JonHorton
 
9 posts · Mar 2010
Austin, TX
Kept getting more errors. I just wiped it out and started over. It was time for a new look anyway

I do appreciate your help. This is a great forum!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Opacity in the lower part of the header CÚdric H Header configuration & styling 4 Oct 20, 2009 06:16 AM
Category URL showing only first part of long articles hakansj New Versions, & Updating 1 Aug 31, 2009 03:27 PM
Still can't access part of forum even though I am a gold member ldsmedia New Versions, & Updating 1 Jul 7, 2009 08:38 AM
Search for Wordpress and legacy part of site? paulae Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jul 3, 2009 08:58 PM
Only Part Of The Header Shows In IE mal1986 Header configuration & styling 1 Jun 9, 2009 05:38 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:34 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.