Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Styling Images on v3.4.9


  #1  
Old May 17, 2010, 11:29 AM
Keikurono's Avatar
Keikurono
 
24 posts · Dec 2009
Colombia
Hi, sorry for posting this here as I am not sure where to put it.

So, I have updated my theme from 3.4.6 to 3.4.9 and noticed a small change in the way the images are presented.

In 3.4.6 every image had a style that gives it a small grey frame (see http://img535.imageshack.us/img535/5927/img346.png) with rounded corners.

In 3.4.9 that style dissapears (see http://img35.imageshack.us/img35/2069/img349.png)

Can you please tell me how to give the style back?

I've been trying to find how to do it by myself but can't find what i have to change.

Thanks for your help.
  #2  
Old May 17, 2010, 11:31 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
ATO>Style Images
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old May 17, 2010, 11:44 AM
Keikurono's Avatar
Keikurono
 
24 posts · Dec 2009
Colombia
i looked at it.. the settings are as they were on 3.4.6 (the previous version before upgrading)...

Last edited by Keikurono; May 17, 2010 at 11:54 AM.
  #4  
Old May 17, 2010, 12:18 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I checked one of my 3.4.9 site and saw no border unless I opened the whole post. Turns out a thumbnail had been created and my thumbnail CSS setting did not have a border. So you can either delete the post thumbnail and add <img> the don't strip these tags section of ATO>Configure EXCERPTS or set a border for the thumbnail in ATO>Post THUMBNAILS.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old May 17, 2010, 12:55 PM
Keikurono's Avatar
Keikurono
 
24 posts · Dec 2009
Colombia
neither when the whole post is presented the images had a border. Also, i'm not using excerpts (though i'm using "read more" tag), and nor thumbnails.
  #6  
Old May 17, 2010, 02:35 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
go to ATO>Style Images and hit the green SAVE button and see if that changes anything
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old May 17, 2010, 02:55 PM
Keikurono's Avatar
Keikurono
 
24 posts · Dec 2009
Colombia
ow... worked... i did not think of that before because the last upgrade i did it was not necessary to do that. Anyway, thanks for the help.

Btw, i have another question regarding images.

If my memory isn't playing tricks on me, version 3.4.4 added a small space between images one next to the other and also one on top of the other (don't know if i'm been clear).

See this http://img72.imageshack.us/img72/9162/spacebetween.png

See the small space between the images next to the other? how do i add the same space between the images above and below?

Thanks a lot for your help and forgive me for my lack of knowledge on this matters.
  #8  
Old May 22, 2010, 11:48 AM
Keikurono's Avatar
Keikurono
 
24 posts · Dec 2009
Colombia
hi.. me again.. does anyone know how to add the space i mention in the previous post??? thanks
  #9  
Old May 23, 2010, 08:54 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
looks like you got it to work
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #10  
Old May 23, 2010, 02:58 PM
Keikurono's Avatar
Keikurono
 
24 posts · Dec 2009
Colombia
no, i haven't. What i want is to add a small space between the images one above the other.. i don't know if i'm been clear so here is a picture of what i want and haven't been able to get.

http://img155.imageshack.us/img155/2800/sinttulot.png

Thanks for your help
  #11  
Old May 30, 2010, 01:32 PM
Keikurono's Avatar
Keikurono
 
24 posts · Dec 2009
Colombia
hello... anyone??... i'm still waiting for some help here... thanks
  #12  
Old May 30, 2010, 02:08 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what is your url?
how are you displaying the images - ie are you using a plugin or just the wordpress gallery? Please be specific
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #13  
Old May 30, 2010, 08:52 PM
Keikurono's Avatar
Keikurono
 
24 posts · Dec 2009
Colombia
this is the url http://shito-anime.net (post to see the images http://www.shito-anime.net/index.php...gel-beats.html)

i'm displaying the images by uploading them through a ftp (i publish using wlw). The thing is that sice version 3.4.6 that space dissapear, on version 3.4.4 it was there, i haven't edited anything related to the way of showing the images on the blog.
  #14  
Old May 31, 2010, 03:54 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I'm seeing a space between the two rows in Safari and Firefox on a Mac (see the attachment) what browser are you using and have you tried any others?
Click image for larger version

Name:	shito.jpg
Views:	374
Size:	16.4 KB
ID:	514
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #15  
Old May 31, 2010, 04:29 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I See a space on IE, Firefox, Safari, and Chrome. Opera doesn't show the space. I have no idea how to figure out what Opera does differently.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #16  
Old May 31, 2010, 12:03 PM
Keikurono's Avatar
Keikurono
 
24 posts · Dec 2009
Colombia
lol.. my mistake then.. i'm using opera and you are right, chrome shows the space, also firefox and ie... looks like it's an opera issue.. ok then, thanks for everything and i'm sorry for bothering you guys...

Thanks again..

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
different styling for images (with caption) with and without link? Hawkgirl Center area post/pages 5 Jan 9, 2010 02:47 AM
Ignores Images in Posts Styling karenika Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Dec 18, 2009 04:11 AM
How do I add margins/spacing to ALL images using the Images section? oskarfalk Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Sep 2, 2009 06:09 AM
Styling the menu & dropdown with background images BigG Page & Category Menu Bars 1 Mar 16, 2009 01:57 PM
Styling H1-H5 Para Etc. Chip Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Feb 28, 2009 01:24 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:21 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.