Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

3.4.9 - export won't work if Blog address not equal to WordPress address


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old May 8, 2010, 11:48 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
the new export feature will not work (goes to a blank screen) if the options at Dashboard->Settings->General - WordPress address (URL) and Blog address (URL) do not match

If your
WordPress address (URL) = 'http://www.mydomain.com/wordpress' and your
Blog address (URL) = 'http://mydomain.com/wordpress'
the export will not complete and you will be left at a blank screen
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #2  
Old May 8, 2010, 12:22 PM
paulae's Avatar
paulae
 
1,332 posts · Feb 2009
Wordpress 3.4.1, Atahualpa 3.7.7
I am having a whole new problem, which probably has nothing to do with the theme. If you go to http://larchmontgazette.com, do you get a 403 error?
  #3  
Old May 8, 2010, 06:43 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,765 posts · Oct 2008
Munich, Germany
I am not getting an error, it redirects to www.larchmontgazette.com which it displays without error as far as I can see
  #4  
Old May 8, 2010, 07:22 PM
paulae's Avatar
paulae
 
1,332 posts · Feb 2009
Wordpress 3.4.1, Atahualpa 3.7.7
Thanks. Yes, I should have updated. It seems that there was a problem with Bad Behavior plugin, and Hypercache was making the problem persist even after I disabled Bad Behavior. Juggledad helped me solve the problem. Worth every penny!
  #5  
Old May 11, 2010, 06:20 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
The export still has this issue in 3.4.9 - I've changed the title to reflext 3.4.9
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; May 23, 2010 at 04:12 PM.
  #6  
Old May 22, 2010, 07:30 PM
casahac
 
24 posts · Nov 2009
I'm having trouble getting the export to work as well.

When I tell it to export, it kicks me over to this:

/wordpress/?bfa_ata_file=settings-download

and shows me a the directory for the WP installation.

WP 2.9.2
At 3.4.9

John
  #7  
Old May 23, 2010, 04:20 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
do you have the WordPress address (URL) and your Blog address (URL) set the same?
do you know if your site has PHP magic quotes turned on?
To check this go to ato->Style & edit CENTER COLUMN->Content ABOVE the LOOP and add the line
HTML Code:
<?php phpinfo(); ?>
as the very first line, then go visit any page

Once on the page search for the word 'magic'
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old May 27, 2010, 01:44 PM
Kyserike
 
3 posts · May 2010
Stone Ridge, NY USA
I'm having a similar problem that I believe is due to not having my Wordpress address and Blog address being the same. In my case I can export settings fine, but when I go to import I get no file selection dialog or error message.

On my test site my wordpress address is http://example.com/wptest and my Blog address is the same and I'm able to export and import without problems.

On my live site my wordpress address is http://example.com/blog and my Blog address is http://example.com . The export works fine on the live site, my the import does not.

I find the following when view the source for the export/import page on my live site (address change to example rather than site address)

// Since 3.4.7.: Upload settings file

new AjaxUpload("#importSettings-upload", {
action: "http://example.com/?bfa_ata_file=settings-upload",
name: "userfile",
onComplete: function(file, response){
jQuery("div#atasettingsfile").html(response);
// Refresh admin pages to fill forms with new values
window.location = window.location;
}
});

Could this be the issue because the files are actual contained in http://example.com/blog ??? Any ideas how to correct this without changing the wordpress and blog address to match?

Chris

The Kraftsman at www.kyserikekraftsman.com
  #9  
Old May 27, 2010, 03:35 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
please install 3.5.1 and try again
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #10  
Old May 27, 2010, 07:13 PM
Kyserike
 
3 posts · May 2010
Stone Ridge, NY USA
Tried the import settings on version 3.5.1. Same results on the live site.

Chris
  #11  
Old May 27, 2010, 07:56 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
If you do set them the same, just to try the export, what happens?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For top list in search engines: static or shared IP address jackson787 Web Hosting for WordPress 7 Aug 25, 2010 11:07 PM
'Read more' function won't work GlobalNeat Excerpts, Read more, Pagination 12 May 5, 2010 06:32 AM
RSS Feed going to wrong address markbrick RSS, Feeds & Subscribing 2 Nov 1, 2009 05:58 PM
How to stop address URL link from popping up when the cursor is on a link? araneum Post-Kicker, -Byline & -Footer 0 Apr 11, 2009 06:00 PM
How to create IDīs and Classes to address specific items in the theme ? Tigger Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Mar 11, 2009 02:47 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:12 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.