Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Site rendering poorly in IE8


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old May 3, 2010, 08:41 AM
seleniumgirl
 
11 posts · Dec 2009
Hi there Atahualpa friends--

I've been using Atahualpa to design a simple site. The URL is http://www.bankerscapitalcorp.com/ The site renders well in Firefox, Safari, Chrome and Opera on both Mac and PC platforms. However, it renders badly in Internet Explorer. I have inserted what I believe to be code to force rendering la IE7: <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />

Does anyone know why this poor rendering happening or how to rectify the matter?

Pertinent information:

Atahualpa 3.4.6
WordPress 3.0-beta1

Many thanks!
  #2  
Old May 3, 2010, 10:21 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,174 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
it looks like IE keeps you constrained the the table cell. The image in a table cell (the sidebar) and you are moving it outside the cells location, but IE just cuts it off at the cells borders.
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old May 3, 2010, 11:05 AM
seleniumgirl
 
11 posts · Dec 2009
Thanks JuggleDad!

These are my observations as well. Out of curiosity, are you seeing the background image across the top in entirety? Originally it wasn't rendering. The image should be a black-->blue fade bar.
  #4  
Old May 3, 2010, 11:57 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,174 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
are you aware that '//' is NOT a comment in CSS? So if you code '// background-color: #fffff;' you haven't commented out the line?
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old May 3, 2010, 01:37 PM
seleniumgirl
 
11 posts · Dec 2009
Oh, yes! I had forgotten I had done that while testing out some other things. I'll have to tweak that right now! An additional set of eyes is always nice. This has been solved. Thanks everyone!

Last edited by seleniumgirl; May 10, 2010 at 01:48 PM. Reason: The issues has been solved.

Bookmarks

Tags
ie8, internet explorer, rendering

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site not rendering in Safari? paulae Plugins & Atahualpa 4 Jan 2, 2010 08:45 AM
Images Rendering Unusually in IE6 anonuser Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Aug 7, 2009 07:03 PM
Menu rendering issue in IE7 brandonhorn Page & Category Menu Bars 1 May 8, 2009 11:19 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.