Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Atahualpa and WPMU


  #1  
Old Mar 18, 2010, 04:27 PM
petertudd
 
1 posts · Mar 2010
We are using this great theme for a number of blogs using an install of Wordpress Multi User.
However uploaded images do not display.

The image uploads are stored in this directory
/home/wpmu/wordpress/wp-content/blogs.dir/3/files/2010/03/image.jpg

and then this directory for another blog
/home/wpmu/wordpress/wp-content/blogs.dir/4/files/2010/03/

and this directory for another blog
/home/wpmu/wordpress/wp-content/blogs.dir/5/files/2010/03/

and so on

the url for the image that does not display for example from blog "3" is

http://domain.org/files/2010/03/image.jpg

is there something in the theme somewhere that might cause this error because I am using wpmu (word press multi user) not just a single user?
  #2  
Old Mar 23, 2010, 08:34 PM
sleenie
 
291 posts · May 2009
Texas and New Mexico
Send a message via Skype™ to sleenie
I have a very similar problem. I'm using Atahualpa also for WPMU. I have one subdomain that will also be using it Hopefully more if I can figure this out.

The image that shows is the image that is one the main site. I'm trying to figure out where to load the new image (just one header) for this site. Since everything seems to be related to the main site how/where does an image go for the blogs?

I did manage to find the images directories but that isn't where the header image goes. I'm at a loss.

Sleenie
  #3  
Old Mar 24, 2010, 08:06 AM
sleenie
 
291 posts · May 2009
Texas and New Mexico
Send a message via Skype™ to sleenie
Sure hope someone can answer this as i don't want to change themes on the subdomain.
  #4  
Old Mar 24, 2010, 12:04 PM
sleenie
 
291 posts · May 2009
Texas and New Mexico
Send a message via Skype™ to sleenie
I have just found that the move from one cpanel to another created a major problem with graphics and some funky re-directs that have cause some major havic. So my problems may go away once that is corrected...here's hoping.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pre-customized Atahualpa on WPMU dancer Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Jun 29, 2010 07:32 AM
Possible easy solution for WPMU and even non-MU for ThemeFrame paulae ThemeFrame Presales 2 Dec 13, 2009 09:12 PM
Themeframe for WPMU paulae ThemeFrame Presales 6 Nov 25, 2009 09:07 AM
WPMU - new widget area(S) ? teros Sidebars & Widgets 3 Sep 5, 2009 04:22 AM
wpmu adaptations ovizii New Versions, & Updating 4 Apr 16, 2009 06:46 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:05 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.