Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] pulling my hair out - changing my child pages??


  #1  
Old Jan 28, 2010, 10:04 PM
northcoastimports
 
13 posts · Jan 2010
Please take a look at http://www.northcoastimports.com/beta

Everything was working fine, but somehow I messed something up. This page:
http://northcoastimports.com/beta/cc/1d/1200

isn't showing up the way I coded it in the WP page editor. It should have a description of a clock... actually, you can see a synopsis of what it should look like in the search results if you search for "1200" in the search window on the left sidebar.

BUT instead, that page (when you link to it) shows up exactly like its parent at:
http://northcoastimports.com/beta/cc/1d

I thought maybe this was occurring to all child pages that are 2 levels deep, but this isn't the case. Take a look at:
http://northcoastimports.com/beta/mm...0220/test-page

It's a child of:
http://northcoastimports.com/beta/mm/mm11160220

which is a child of:
http://northcoastimports.com/beta/mm

...and they all show up fine. What did I do to the /cc/ family to make it change its third-generation page to show the second-generation page??

I hope someone can help me. I'd hate to start all over and redo everything!
  #2  
Old Jan 29, 2010, 08:34 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
While it might be possible to figured out what's wrong by looking at the generated pages, it would take way too much time I have to look in the backend to see what you are doing. I'll sebnd you a PM.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jan 29, 2010, 04:36 PM
northcoastimports
 
13 posts · Jan 2010
I think I figured it out!!

It was a problem with the permalinks - I guess I didn't have them setup properly.

I switched to /%postname%/ under "Custom Structure" in the Permalinks menu and it seems to work ok.

Thanks.

Bookmarks

Tags
child, parent, parent page

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Redirect child pages to parent jkgourmet Page & Category Menu Bars 4 Oct 28, 2009 08:57 PM
[SOLVED] Background Color for CHILD Pages only KatyDigg Page & Category Menu Bars 1 Sep 9, 2009 06:51 AM
pulling my hair out. body background color wmmsbo Atahualpa 3 Wordpress theme 5 May 26, 2009 09:13 PM
How to remove arrow indicating child pages in pagebar? Astra Shirahata Page & Category Menu Bars 2 May 17, 2009 03:29 PM
Page Menu Drop Down Only Showing First 6 Child Pages LabbyRoad Page & Category Menu Bars 4 Mar 11, 2009 12:40 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:47 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.