Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

Also my static pages will not load


  #1  
Old Jan 14, 2010, 02:38 AM
taal
 
3 posts · Jan 2010
Hello,

First of all congratulations for your nice theme and thanks for your good work.

I experience a similar problem as this thread. In my case:

- the page appears totally white with only a broken <body tag. Exactly as I paste it, so without the closing tag

- post pages and the rest of the site load and display normally

- I use the theme 'as-is'. I just installed WP and the theme yesterday and I have only done some minor changes. In order to make sure that these did not cause the problem, I did a reset of all settings.

- The header of the page up to the <body tag loads normally as far as I can see on the source. So <style>, jqueries etc. are all there, but then it breaks at the <body tag.

- I use WP 2.3.3 and the latest version of atahualpa

Any help will be greatly appreciated.
  #2  
Old Jan 14, 2010, 03:12 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
First off I STRONGLY suggest up upgrade WordPress. Version 2.3.3 is OLD

since you just installed WP and the theme yesterday, start over and use Wordpress 2.9.1 (you can get it at http://wordpress.org/download/) and then test it again
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jan 14, 2010, 08:55 AM
taal
 
3 posts · Jan 2010
Thank you for your quick reply. I was hoping for a less radical approach. Wordpress 2.3.3 was given standard by my hosting provider (one click on the control panel) while the new version I have to install/upgrade myself.

In any case I will give it a try and let you know if this solved the problem.
  #4  
Old Jan 14, 2010, 09:53 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Wow if that is their standard, I'd look for a new host!
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jan 14, 2010, 11:15 AM
taal
 
3 posts · Jan 2010
I guess you have a good point about the host.

Well, I did the upgrade and WP did not cause me any difficulties, on the contrary. The few content I had in the database was preserved and for the rest everything went OK.

Then I uploaded Atahualpa 3.4.5 on the themes directory (clean install). I see it perfectly on my admin page, with all its options. But preview of the site shows a blank page. Activating it, results to a blank index page.

I do not know if Atahualpa uses the database; just in case, I did again a reset settings. This did not help.

Looking at the code of the index page, I see that it breaks after this line:

<!-- Header -->
<td id="header" colspan="3">

I am eager to use this theme after seeing all the options it has available so I hope you can help me some more in order to fix this one. Thanks again!
  #6  
Old Jan 14, 2010, 11:35 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
if you swap back to the default theme, can you see your first post? I want to make sure it not an install issue.

Also, what do you have at ATO->Style & edit HEADER AREA->Configure Header Area

ATO= Atahualpa Theme Options
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jan 14, 2010 at 11:38 AM.

Bookmarks

Tags
body display issues, page

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to add static pages to RSS feed Larry RSS, Feeds & Subscribing 1 Dec 3, 2009 06:33 AM
How to add a static banner on all pages/posts, etc? cvan Header configuration & styling 3 Oct 13, 2009 06:03 AM
How to make work static pages snarunas Page & Category Menu Bars 1 Oct 11, 2009 10:16 AM
only on one of my static Pages: how do make the page title NOT show up? petevannuys Atahualpa 3 Wordpress theme 11 Aug 24, 2009 11:56 AM
Static pages with category posts? mcphoto Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Apr 25, 2009 10:48 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:47 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.