Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

Atahualpa + eMember plug in + IE 8


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 12, 2010, 07:17 AM
Janine's Avatar
Janine
 
33 posts · Jan 2010
Another problem cropped up this morning. I generally use Firefox. So far so good. But I have a "semi-colon" problem in the footer (another thread being discussed here) and a friend used IE to see if he could help me.

IE 8
My "Home" shows neither a Footer nor my Member Log In plug in from eMember in the right sidebar. But they both show up on all the other pages on my website.

Firefox: Everything is there as it should be!

Any suggestions as to how to solve this IE no-show problem?

Janine

Last edited by Janine; Jan 24, 2010 at 10:05 AM. Reason: SOLVED
  #2  
Old Jan 12, 2010, 07:41 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,047 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I'll bet that the other browsers are allowing a slight error thru where as IE chokes on the smallest thing. The only solution for IE is to fix the problem.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jan 17, 2010, 01:49 PM
Janine's Avatar
Janine
 
33 posts · Jan 2010
Solved the problem. I did a copy/paste straight from a Word document instead of using the "paste from Word" button. It took with it a load of html coding causing the size to explode into the right sidebar and footer. Deleting the html code solved the problem.

Janine

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using Language Switcher Plug-in with Atahualpa paul_williams Plugins & Atahualpa 1 Dec 4, 2009 05:08 AM
[SOLVED] Newbie question - SEO plug ins and Atahualpa built in SEO jkgourmet Plugins & Atahualpa 1 Sep 26, 2009 04:33 PM
[SOLVED] Plug-in, CSS or PHP Code for Expanding Definition List in Atahualpa ? RAMilewski Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Aug 16, 2009 02:44 AM
FB-Connect plug-in not working in IE Bauer4Prez Plugins & Atahualpa 3 Jun 20, 2009 06:59 PM
Plug-in Recommendation... HenryGomez Plugins & Atahualpa 6 Feb 4, 2009 10:36 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.