Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

Style problem in IE Safari and prism


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Dec 12, 2009, 02:32 AM
Caitriona
 
2 posts · Dec 2009
Having moved our site into the amazing atahualpa theme a month ago and getting it up and running pretty much to my satisfaction (using Firefox) I now find that when viewed in IE, Safari or Google Prism almost the the entire page and sidebars behave like an single erratic sticky mouse over link. It looks awful and I hope it doesn;t mean I have wasted all this time.

The site is www.manzanitavillage.org

Any suggestions? This can't be normal behavior for the theme. I have tried disabling plugins. Have not got much further. (I am more or less out of my depth with CSS unless it's a simple obvious change)

Anyone got any suggestions? Thank you in advance
  #2  
Old Dec 12, 2009, 08:37 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,085 posts · Jul 2009
Central New York State USA
What version of IE are you testing with. It works fine for me with IE 8, Firefox 3.5 and Google Chrome. I don't use Safari or Prism.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Dec 12, 2009, 01:00 PM
Caitriona
 
2 posts · Dec 2009
Larry - Many thanks

I am using IE 8.

I checked this problem on another computer.
Same issue in all browsers except firefox.

I tried testing possible conflicts by eliminating a few things - to no avail.

So I changed the link settings to eliminate the underline, bold, and color change effect - not ideal but at least it avoids the majority of page body text and widget text showing up in red or whatever the link mouse-over settings are.

(When you looked at the site you may have noticed that much of the page text was red).

I appreciate your help.

Caitriona
  #4  
Old Dec 13, 2009, 09:07 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,186 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
the site looks fine in Safari on teh mac, no problems at all
What OS are you using?
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
formating problem, internet explorer issues, style problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unwanted vertical scrollbar in Safari chrisgare Atahualpa 3 Wordpress theme 9 Dec 11, 2009 09:47 AM
Header shows in Safari but not in IE7 AbbyDon Header configuration & styling 9 Sep 25, 2009 08:10 AM
Unusual Behavior in IE and Safari Kevinito Header configuration & styling 4 Aug 6, 2009 07:05 AM
Website appears messed up in Safari 1.3.2 PittFunck Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Apr 13, 2009 02:17 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:48 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.